Brochure- og informationsholder

Selv om vi ikke trykker så mange brochurer mere, skal de aktuelle vises og de ligger oppe på selve disken. Det kan hurtigt komme til at se rodet ud. Her vil det se godt ud med en brochureholder, hvor brochurerne fint kan stå i. Det giver et godt indtryk af butikken, når brochurerne står i en holder fremfor at ligge på selve disken, hvor det hurtigt kan komme til at se rodet ud, fordi de let kommer til at ligge forskudt efter, at folk har taget en. Det kan fx være en brochure om et medlemskab eller en brochure om et af jeres kommende arrangementer. En brochureholder er med til at gøre fokus på budskabet, da man kan stille brochuren, så kunderne får øje på

Selv om vi ikke trykker så mange brochurer mere, skal de aktuelle vises og de ligger oppe på selve disken. Det kan hurtigt komme til at se rodet ud. Her vil det se godt ud med en brochureholder, hvor brochurerne fint kan stå i. Det giver et godt indtryk af butikken, når brochurerne står i en holder fremfor at ligge på selve disken, hvor det hurtigt kan komme til at se rodet ud, fordi de let kommer til at ligge forskudt efter, at folk har taget en. Det kan fx være en brochure om et medlemskab eller en brochure om et af jeres kommende arrangementer. En brochureholder er med til at gøre fokus på budskabet, da man kan stille brochuren, så kunderne får øje på den.

Vi forhandler også informationsholdere. Her kan du fx sætte en brochure ind, som igen kan få kundernes opmærksomhed. Det kan være, at man vil gøre kunderne opmærksom på, hvis der er en dag i ugen efter, som I holder lukket på grund af fx ombygning. Det kan også være, hvis I har nogen tilbud, så kan de også stå rundt omkring i butikken.

Hvis du som cafe eller restaurant mangler menu holdere, så kan du finde dem i denne kategori. En menu holder fungerer fint på bordene, hvor I kan gøre kunderne opmærksom på, at I også serverer desserter, eller hvis I har fået en ny ret osv.

Vores brochure- og informationsholdere er produceret i akryl, også kaldt plexiglas.

Udover disse overnævnte eksempler så har vi også visitkortholder, prisskilteholdere, bogstøtter, menutavle med træramme, hvor man kan skrive med kridt på og kortholder og mange andre holdere.

Uanset om det er en holder til en brochure, til et menukort eller til noget helt tredje, så kan du finde det her hos os. Hvis du har nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe eller at skrive.

Læs mere
Brochureholder | Køb holdere og standere i forskellige former her!

17 produkter

Aktive filtre