Sådan handler du hos os som virksomhed eller institution

Som erhvervskunde kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dine projekter. Send os gerne en mail med dine ønsker til mail@brondsholm.dk, så udformer vi et forslag til at løse opgaven.

Kan du ikke finde lige præcis det, du har brug for? Så kontakt os, vi sidder klar til at hjælpe.

Udover vores faste sortiment på webshoppen, har vi igennem de sidste 20 år opbygget nære kontakter med producenter og leverandører rundt omkring i verden, og kan hjælpe dig med at finde lige den løsning, som du har brug for.

 

Login

Når I handler som erhverv eller institution, så husk at logge ind for at få adgang til faktura- og EAN-betaling.

Ingen kundekonto? I opretter jer som kunde ved at klikke på ’log ind’ oppe i højre hjørne, klik derefter på ’Ingen konto? Opret en her’, vælg ’Firma’ under Customer Type’ og udfyld de øvrige felter med jeres informationer. Klik derefter ’Opret konto’ og i er klar til at handle som erhvervskunde og få adgang til faktura- og EAN-betaling. EAN-nummer udfyldes under check-ud når i kommer til betalingssiden.

 

Kreditvurdering

• Nye kunder uden regnskab og enkeltmandsvirksomheder skal forudbetale enten med kort eller ved bankoverførsel. Varerne sendes, når vi har modtaget betalingen

• Etablerede virksomheder får kredit ud fra seneste årsregnskab og øvrige registreringer som vurderes af vores bogholderi.

• Offentlige virksomheder og institutioner har ikke noget kreditloft

• Ophørsudsalg sortiment – skilte og streamers mm. - skal altid forudbetales.

 

Rykker og inkasso

Hvis en regning ikke betales senest på den aftalte forfaldsdato, sender vi i første omgang en betalingspåmindelse. Ved overskridelse af denne påmindelse sendes en ny faktura inkl. rykkergebyr. Efter eventuelt endt rykkerforløb ved manglende betaling overgår sagen herefter til samarbejdspartner i forhold til inkassoinddrivelse, og den aftalte kundekonto vil blive spærret uden yderligere varsel.

 

Fragt

Brøndsholm A/S afgør fragtmetoden ud fra vægt og volumen på de varer, du køber, samt leveringsområdet og den form for levering, du ønsker. Prisen beregnes og oplyses ved bestilling.