Sommer

Brøndsholm har et stort og varieret udvalg af dekorationsartikler, som I kan sammensætte på forskellige spændende måder og dermed skabe jeres helt egen unikke sommerudstilling, hvor solen altid skinner, uanset hvordan det danske sommervejr er. Produkterne i webshoppen kan kombineres på mange sjove måder, som I selv finder på, eller I kan få dekoratørhjælp, hvis I gerne vil have det. Hvis I vil lave en udstilling med et strandtema, kan I f.eks. vælge at købe spande med dekorationssand, og så kan I bygge udstillingen op med stribede liggestole, farverige solbriller, flotte solhatte, smarte surfbrætter eller stråmåtter for at skabe en autentisk stemning af

Brøndsholm har et stort og varieret udvalg af dekorationsartikler, som I kan sammensætte på forskellige spændende måder og dermed skabe jeres helt egen unikke sommerudstilling, hvor solen altid skinner, uanset hvordan det danske sommervejr er. Produkterne i webshoppen kan kombineres på mange sjove måder, som I selv finder på, eller I kan få dekoratørhjælp, hvis I gerne vil have det. Hvis I vil lave en udstilling med et strandtema, kan I f.eks. vælge at købe spande med dekorationssand, og så kan I bygge udstillingen op med stribede liggestole, farverige solbriller, flotte solhatte, smarte surfbrætter eller stråmåtter for at skabe en autentisk stemning af sol og sommer.

Dejlig sommerdag i haven

I kan f.eks. også vælge at købe en kunstig græsmåtte og lave en udstilling med temaet ”Dejlig sommerdag i haven. Her kan I f.eks. pynte med kunstige buksbom, farverige altankasser, bænke i pink eller blå, zinkvandkander med haveredskaber eller zinkspande med klemmer. I kan tilføje solhatte, liggestole, sommerfugleguirlander eller forskelligfarvede sommerfugle med ståltråd, som fås i en pakke med seks stk., og som bl.a. kan sættes fast på buksbom.

 

Flot sommerpynt til festlige anledninger og til hverdagen

Brøndsholms dekorationsartikler kan anvendes til både fest og hverdag. Skal I holde en sommerfest eller et sommerarrangement i butikken eller på kontoret, kan I pynte op med balloner i gul, blå eller rød med ophæng, sommerfugleguirlander, vifter i mange forskellige farver og indbydende chokoladeispinde. I kan også nemt pynte kontoret op med flotte, naturtro kunstige buksbom i grøn, lilla eller rød, som skaber skøn sommerstemning og et godt arbejdsmiljø.

 

Fordelen ved at anvende kunstige blomster og planter i kontormiljøer er, at de er smukke at se på, de kræver ingen pasning eller pleje, og har I ansatte, som lider af blomsterallergi, er der ingen risiko ved at have kunstige blomster og planter på kontoret. Alle de flotte produkter i webshoppen kan bestilles i store eller små partier til favorable priser, og I får hurtigt varerne tilsendt og har 24 dages returret.

Læs mere
Sommer tema | Køb pynt til fest og unikker sommerudstillinger her!

45 produkter

Aktive filtre