Sommer.

Brøndsholm har et stort og varieret udvalg af dekorationsartikler, som I kan sammensætte på forskellige spændende måder og dermed skabe jeres helt egen unikke sommerudstilling, hvor solen altid skinner, uanset hvordan det danske sommervejr er. Produkterne i webshoppen kan kombineres på mange sjove måder, som I selv finder på, eller I kan få dekoratørhjælp, hvis I gerne vil have det. Hvis I vil lave en udstilling med et strandtema, kan I f.eks. vælge at købe spande med dekorationssand, og så kan I bygge udstillingen op med stribede liggestole, farverige solbriller, flotte solhatte, smarte surfbrætter eller stråmåtter for at skabe en autentisk stemning af sol og sommer.

 

Dejlig sommerdag i haven

I kan f.eks. også vælge at købe en kunstig græsmåtte og lave en udstilling med temaet ”Dejlig sommerdag i haven. Her kan I f.eks. pynte med kunstige buksbom, farverige altankasser, bænke i pink eller blå, zinkvandkander med haveredskaber eller zinkspande med klemmer. I kan tilføje solhatte, liggestole, sommerfugleguirlander eller forskelligfarvede sommerfugle med ståltråd, som fås i en pakke med seks stk., og som bl.a. kan sættes fast på buksbom.

  

Flot sommerpynt til festlige anledninger og til hverdagen

Brøndsholms dekorationsartikler kan anvendes til både fest og hverdag. Skal I holde en sommerfest eller et sommerarrangement i butikken eller på kontoret, kan I pynte op med balloner i gul, blå eller rød med ophæng, sommerfugleguirlander, vifter i mange forskellige farver og indbydende chokoladeispinde.

 

I kan også nemt pynte kontoret op med flotte, naturtro kunstige buksbom i grøn, lilla eller rød, som skaber skøn sommerstemning og et godt arbejdsmiljø. Fordelen ved at anvende kunstige blomster og planter i kontormiljøer er, at de er smukke at se på, de kræver ingen pasning eller pleje, og har I ansatte, som lider af blomsterallergi, er der ingen risiko ved at have kunstige blomster og planter på kontoret. Alle de flotte produkter i webshoppen kan bestilles i store eller små partier til favorable priser, og I får hurtigt varerne tilsendt og har 24 dages returret.

Sommer tema | Køb pynt til fest og unikke sommerudstillinger her!

106 produkter

Aktive filtre