Interiør

Dekoeffekter i høj kvalitet

Potter, flasker, bakker eller lysestager? Vi har det hele! På denne side har vi samlet vores store udvalg af dekoeffekter og delt dem ind i underkategorier, så det er nemt for dig at finde frem til det, du er på udkig efter. Vores inspirerende sortiment af lækre dekoeffekter byder på et udvalg ud over det sædvanlige. Om det er potter, krukker, vaser, flasker, bakker, fade, lysestager eller dekorationsglas, du har lyst til at personliggøre og dekorere dit hjem med, spiller ingen rolle – du kan finde det hele her på Brondsholm.dk. Vi har Danmarks mest stilsikre udvalg af brugskunst og andet boliginteriør, og vi går aldrig på...

Dekoeffekter i høj kvalitet

Potter, flasker, bakker eller lysestager? Vi har det hele! På denne side har vi samlet vores store udvalg af dekoeffekter og delt dem ind i underkategorier, så det er nemt for dig at finde frem til det, du er på udkig efter. Vores inspirerende sortiment af lækre dekoeffekter byder på et udvalg ud over det sædvanlige. Om det er potter, krukker, vaser, flasker, bakker, fade, lysestager eller dekorationsglas, du har lyst til at personliggøre og dekorere dit hjem med, spiller ingen rolle – du kan finde det hele her på Brondsholm.dk. Vi har Danmarks mest stilsikre udvalg af brugskunst og andet boliginteriør, og vi går aldrig på kompromis med vores dekoeffekters kvalitet.

 

Unikke dekoeffekter

Under kategorien potter og krukker finder du alt fra blomsterkummer i zink eller sandsten og potter i sort genbrugsgummi til krukker på ben og hængekrukker, der bringer en eksotisk stemning til dit hjem. Vores potter og krukker passer både til små og store planter. Er du mere til transparent planteopbevaring, så tag et kig på vores vaser og flasker, som fås i mange forskellige moderne og skøre designs. Vi har eksempelvis en vase, som er udformet som en gummistøvle. Vores vaser kan bruges til blomster eller som pynt i sig selv, og vores glasflasker er designet til elegant servering af diverse drikkevarer. Vores vaser og flasker fås i et utal af farver, og nogle har skinnende overflader i glasur.

 

Udsmyk dit hjem med dekoeffekter

Det udvalg af dekorationsglas, du finder under kategorien dekoeffekter, byder på farvede patentglas i alle regnbuens farver. Mangler du noget til at stille dine dekorationsglas på, så tag et kig på vores bakker, hvoraf nogen er fremstillet i zink eller træ, mens andre har mosaikunderlag i bark. Desuden byder vores udvalg af dekoeffekter også på keramikfade med betagende mønstre og lysestager, der spreder hygge og varme.

Læs mere
Interiør | Køb krukker, fade, lysestager etc. ⇒ Brondsholm.dk

Underkategorier

Bakker
En bakke har mange funktioner, men bruges ofte til elegant at servere og...
Gå til kategori
Fade
Træfade Find dit nye træfad online her hos Brøndsholm. Du kan...
Gå til kategori
Krukker
Krukker til ægte planteelskere Find krukker i massevis af forskellige...
Gå til kategori
Vaser
Vaser kan bruges både som dekoration og til at arrangere planter og blomster...
Gå til kategori

279 produkter

Aktive filtre