Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, varen er leveret. Benyttes fortrydelsesretten, skal du inden varen returneres skrive til kundeservice@brondsholm.dk eller ringe på 70203635. I den skriftlige meddelelse skal det tydeligt fremgå, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Desuden beder vi dig venligst oplyse ordrenummeret varen oprindelig blev leveret på.

En anden mulighed er at benytte standardfortrydelsesformularen som skabelon, og vedhæfte den mailen til mail@brondsholm.dk som nævnt ovenfor.

Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen.

Returnering

Du skal selv betale for at pakken returneres.

Inden returnering bedes Brøndsholm A/S kontaktes for en aftale om returnering. Når aftale er indgået, fremsender Brøndsholm A/S en returlabel, der printes og påklistres returpakken. Returlabelen koster kroner 35,- per pakke, der fratrækkes dit tilgodehavende.

Vi gør opmærksom på, at du har ansvaret for pakken, indtil vi har modtaget den. Vi anbefaler derfor, at du får en kvittering, når du sender din ordre retur.

Ønsker du ikke at anvende vores returlabel, bedes du sende din returpakke til følgende adresse:
Returadresse:
Brøndsholm A/S
c/o Lagerkompagniet ApS
Halsskovvej 96
DK-4220 Korsør

Dette er på eget ansvar og for egen regning. Brøndsholm A/S tager ikke imod pakker tilsendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at returnere. Du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Sker returneringen som følge af nægtet varemodtagelse, vil ny levering ikke finde sted.

En kopi af den oprindelige ordrebekræftelse/faktura bedes vedlagt forsendelsen. Det nedbringer behandlingstiden.

Specielt for Erhverv og Institutioner

Varer vil blive krediteret til den oprindelige fakturerede pris minus 15% i returfradrag, minimum kr. 50,00. Kopi af den oprindelig faktura vedlægges det returnerede.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet ved returnering

Er din returnering knyttet til fortrydelsesretten, får du som udgangspunkt det beløb, du oprindelig indbetalte for varen, herunder leveringsomkostningerne, tilbage (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Er der sket en værdiforringelse fra tidspunktet for varens levering til dig, er det dit ansvar, og et beløb svarende til værdiforringelsen fratrækkes købsbeløbet.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Tilbagebetalingen kan tilbageholdes, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden har fremlagt dokumentation for at have returneret den.