Sæt dig godt til rette, og åbn en online version af vores magasiner, ved at klikke på billedet eller linket. Vores nye magasiner er interaktive, og kan bl.a. indeholde gør-det-selv videoer, animationer og andet, der gør din brugeroplevelse bedre.

Vi har lagt links ind på produkterne, så du nemt og hurtigt kan lægge varer i din indkøbskurv, uden efterfølgende at skulle lede efter dem på vores webshop. Du kan også downloade en pdf version, ved at klikke på linket under for magasinet.

Vi håber du finder inspiration i vores nye magasiner.
Sommerens flotte nyheder
Sommeren byder på mange flotte blomster i et væld af farver. Du kan også finde smukke vaser og krukker i forskellige materialer. Vi viser også et udvalg af andre flotte nyheder, som bl.a. lanterner.
Flotte UV-beskyttede planter
UV-beskyttede grønne planter specielt egnet til udendørsbrug er en ny og spændende produktgruppe. At planterne er UV-beskyttede betyder, at de er lavet til at modstå solens stråler og det lunefulde danske vejr.

Se magasinet her

Download pdf

Forår i luften
Når foråret melder sin ankomst, sker det i form af masser af knopper på træer og buske, luften bliver mildere og vi begynder at bevæge os mere udendørs. Vi planter også små farverige blomster i vores potter og altankasser.

Se magasinet her

Download pdf

Pynt op til Påsken
Vi elsker at fejre påsken, for påsken betyder lækker mad og samvær med dem vi holder af. Det betyder også at vi pynter op i hjemmet med skønne påskeliljer, kyllinger og påskeæg. Få inspiration i vores nye påskemagasin.

Se magasinet her

Download pdf

Inspiration til efteråret
Efteråret byder igen på de smukkeste gyldne farver, hvilket også afspejles i vores sortiment, hvor vi tilbyder et stort udvalg af ranker, grene, græskar og efterårsprodukter.

Se magasinet her

Uhyggeligt pynt
Halloween er en højtid, der bliver mere og mere populær, og vi fejrer den bl.a. ved at pynte op med græskar, skeletter, spøgelser og edderkopper. Find inspiration i vores (u)hyggelige billeder.

Se magasinet her

Download pdf

Byd julen velkommen 2023
Julen med de smukke røde farver, er noget der leder tankerne hen på barndommen, men nogle gange bryder vi også traditionerne og prøver noget nyt. I magasinet håber vi, at du også kan finde inspiration til julepyntningen.

Se magasinet her

Download pdf