Sæt dig godt til rette, og åbn en online version af vores magasiner, ved at klikke på billedet eller linket. Vores nye magasiner er interaktive, og kan bl.a. indeholde gør-det-selv videoer, animationer og andet, der gør din brugeroplevelse bedre.

Vi har lagt links ind på produkterne, så du nemt og hurtigt kan lægge varer i din indkøbskurv, uden efterfølgende at skulle lede efter dem på vores webshop. Du kan også downloade en pdf version, ved at klikke på linket ud for magasinet.

Vi håber du finder inspiration i vores nye magasiner.
Inspiration til efteråret
Efteråret byder igen på de smukkeste gyldne farver, hvilket også afspejles i vores sortiment, hvor vi tilbyder et stort udvalg af ranker, grene, græskar og efterårsprodukter.

Se magasinet her

Uhyggeligt pynt
Halloween er en højtid, der bliver mere og mere populær, og vi fejrer den bl.a. ved at pynte op med græskar, skeletter, spøgelser og edderkopper. Find inspiration i vores (u)hyggelige billeder.

Se magasinet her

Download pdf

Byd julen velkommen
Julen med de smukke røde farver, er noget der leder tankerne hen på barndommen, men nogle gange bryder vi også traditionerne og prøver noget nyt. I magasinet håber vi, at du også kan finde inspiration til julepyntningen.

Se magasinet her

Download pdf

Flotte UV-beskyttede planter til haven
UV-beskyttede grønne planter specielt egnet til udendørsbrug er en ny og spændende produktgruppe. At planterne er UV-beskyttede betyder, at de er lavet til at modstå solens stråler og det lunefulde danske vejr.

Se magasinet her

Download pdf

Sommer brochure 2021
Sommeren er en smuk og farverig tid, med skønne blomster og grønne planter. Hos os finder du et stort udvalg af bl.a. kunstige blomster og planter, krukker og vaser, samt muslingeskaller og sommerfugle.

Se og download brochuren her