Kunstige planter

Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af flotte kunstige planter. Hvad enten du leder efter kunstige udendørs planter eller til indendørs brug, kan du finde det hos os. Vi forhandler blandt andet kunstige potteplanter, store kunstige planterkunstige hængeplanter og meget mere.

Gå på opdagelse i vores univers af flotte, kunstige planter til alverdens forskellige behov og find den kunstige plante eller det kunstige træ, der passer til dit hjem.

 

Fordele ved kunstige planter 

Med kunstige planter kan du skabe et attraktivt miljø uden nødvendigvis at have grønne fingre og stor botanisk forstand. Kunstige planter er skabt til at være næsten

Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af flotte kunstige planter. Hvad enten du leder efter kunstige udendørs planter eller til indendørs brug, kan du finde det hos os. Vi forhandler blandt andet kunstige potteplanter, store kunstige planterkunstige hængeplanter og meget mere.

Gå på opdagelse i vores univers af flotte, kunstige planter til alverdens forskellige behov og find den kunstige plante eller det kunstige træ, der passer til dit hjem.

 

Fordele ved kunstige planter 

Med kunstige planter kan du skabe et attraktivt miljø uden nødvendigvis at have grønne fingre og stor botanisk forstand. Kunstige planter er skabt til at være næsten vedligeholdelsesfri, og skal hverken vandes, have sollys eller på anden vis plejes, så her skal du ikke bekymre dig om at holde dine planter i live. Dette gør dem ideelle til folk, der enten har travle liv eller på anden vis ikke gider bruge lang tid på at holde planter.

 

Kunstige planter kan fås både som store planter og små planter - både med eller uden potte. Du kan også få kunstige planter til både indendørs og udendørs brug. Du kan også få kunstige grene, så du selv kan sammensætte den buket, som passer til netop dig.

 

Stort udvalg af kunstige planter, træer, grene og kviste

Af kunstige planter finder du ligeledes lidt af hvert her på siden. Vi har f.eks. et væld af forskellige kaktusser, bregner og sukkulenter såvel som mere specielle planter som kristtorn, mistelten og lavendel. Vi tilbyder desuden også kunstige grønne hængeplanter som med fordel kan bruges i hjemmet eller på arbejdspladsen til at skabe et grønnere univers. Hængeplanter indendørs er blevet mere og mere populært. Dog kan ulempen ved grønne hængeplanter være, at de kan være besværlige at pleje, da de skal vandes og klippes til i takt med, at de vokser. Ved at vælge et kunstigt alternativ som vores kunstige grønne hængeplanter skal du ikke bekymre dig om at holde dem vedlige, og du vil kunne have dem i mange år. Det kan derfor være en fordel at investere i kunstige planter på arbejdspladsen eller til udsmykning i forretninger eller på restauranter.

 

Desuden fører vi også et stort udvalg af kunstige store planter, som f.eks. Phoenix, Parlor, Yucca og bananpalmer - foruden kunstige oliventræer, æbletræer, forsytia og alle mulige afskygninger af kunstige grantræer. Vi har træer til alle årets sæsoner. Kunstige grene og kviste finder du ligeledes her, hvor vi f.eks. har et stort udbud af kunstige blade som bøg, eg og ahorn såvel som palme- og bananblade.

 

Indret med kunstige planter i hjemmet og på arbejdspladsen

Hvis du ønsker kunstige grønne planter til enten stuen, værelset, køkkenet, til arbejdspladsen eller noget helt tredje, kan du med fordel tage et kig her på siden. Hos Brøndsholm tilbyder vi både store og små kunstige planter, så der er lidt til enhver smag, og vi står altid klar til at rådgive dig på bedste vis. Vores brede udvalg af kunstige planter er skabt til at forvandle dit hjem eller din arbejdsplads med grønne og frodige elementer, der skaber en både varm og indbydende atmosfære.

 

Vi har lavet en inspirationsguide, hvor du kan finde inspiration til, hvordan du kan bruge kunstige planter som en del af indretningen på altanen. Derudover har vi også samlet en guide til, hvordan du kan bruge kunstige planter til at indrette et drivhus for at skabe en hyggelig og grøn atmosfære.

 

Kunstige planter i forskellige størrelser

Er du på udkig efter kunstige planter i en bestemt størrelse? Hos Brøndsholm har vi et stort udvalg af kunstige grønne planter i flere størrelser og former, så du nemt kan finde præcis den stueplante, du leder efter. Hvad enten du mangler små eller store planter til hjemmet eller firmaet, har vi kunstige planter, der passer til dine præferencer og behov.

 

En af de mange fordele ved kunstige planter er deres enorme alsidighed, især når det kommer til størrelsen og de mange variationer, der findes. Uanset om du har mange kvadratmeter, du skal have indrettet, eller en hyggelig lejlighed, så har vi kunstige planter i et hav af forskellige størrelser, der kan opfylde dine dekorative behov.

 

Se vores sortiment af kunstige planter til enten stuen, altanen, drivhuset og bliv inspireret til, hvordan du selv kan indrette dig med kunstige planter.

 

Sådan passer du dine kunstige planter

Noget af det bedste ved kunstige planter er, at de aldrig vil visne, og de kan holde sig friske året rundt. Selvom dine kunstige planter som sådan ikke skal plejes, er der stadig nogle ting du kan gøre, for at vedligeholde dem bedst muligt gennem årene.

 

For at passe bedst muligt på dine kunstige planter, kan det være en god idé at placere planterne, så de undgår direkte sollys. Dette kan nemlig få farverne til at blegne over længere tid. Dog er der mulighed for at få kunstige planter med UV beskyttelse, hvor farven ikke falmer af for meget sol. Dette er særligt praktisk, hvis de kunstige planter skal stå udendørs eller såfremt, at du ønsker at pynte din vindueskarm med kunstige planter.

 

En anden god måde at passe på sine kunstige planter er ved at støve dem af regelmæssigt. Kunstige planter kan samle støv, ligesom ægte planter gør. Så sørg for regelmæssigt at støve dem af med en blød klud eller en fjerkost. Hvis dine kunstige planter bliver meget støvede eller beskidte, kan du vaske dem forsigtigt i varmt vand og mild sæbe. Lad dem tørre helt, inden du sætter dem tilbage på plads.

 

Pynt med kunstige planter til højtider

Med vores udvalg af kunstige blomster og planter kan du dekorere dit hjem eller arbejdsplads til en hvilken som helst anledning eller tema. Foruden den kunstige beplantning har Brøndsholm også et kæmpe udvalg af pynt til jul inklusiv kunstige juletræer, påske, nytår og andre højtider, så her er du dækket ind til hele året.

 

Tag et kig i vores store sortiment. Vi sælger både til private og virksomheder, så uanset om du køber ind i de små eller skal bestille store partier kunstige planter hjem, kan du roligt handle her.

 

Hurtig levering af dine kunstige blomster og planter

Når du har lagt en ordre hos os, sørger vi for at pakke den og sende den til dig så hurtigt som muligt. Vi leverer dine kunstige planter og blomster hurtigt, og bestræber os altid på at levere din ordre inden for 3-7 hverdage.

 

Vi tilbyder desuden gratis fragt på dine ordrer, når du handler for over 1.200 kr. Læs mere om vores fragtpriser og levering af dine kunstige planter under vores handelsbetingelser.

 

Find dine kunstige planter hos Brøndsholm

Hos Brøndsholm finder du et bredt udvalg af kunstige planter. Hvad enten du ønsker at bruge dem til at pynte stuen, soveværelset eller arbejdspladsen, kan du finde dem hos. Vores kunstige planter fås i forskellige størrelser og til både indendørs og udendørs brug. Vi forhandler også et bredt udvalg af kunstige blomsterkunstig græs såvel som kunstig mad. Fælles for dem alle er, at de er naturtro.

 

Hos Brøndsholm står vi klar til at hjælpe dig med at skabe de rammer, du føler dig godt tilpas i. For yderligere spørgsmål til produkterne i vores sortiment, kan du altid kontakte vores kundeservice eller ringe til os på +45 70 20 36 35.

Læs mere
Kunstige planter | Stort udvalg af kunstige grønne planter

Underkategorier

Kunstige planter i potte
Med en kunstig plante i potte behøver du ikke lede efter en passende potte...
Gå til kategori
Kunstige planter uden...
Her på siden finder du kunstige planter uden potte. Med vores kunstige...
Gå til kategori
Kunstige hængeplanter
Ofte er valget mellem kunstige og naturlige planter en smagssag. Nogle...
Gå til kategori
Kunstige store planter
Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af store kunstige planter. Med de...
Gå til kategori
Kunstige plantevægge
Hos Brøndsholm kan du finde flotte kunstige plantevægge. Med en plantevæg...
Gå til kategori
Kunstige grene
Her finder du vores store udvalg af kunstige grene og kviste med og uden...
Gå til kategori
Kunstige blade
Hos Brøndsholm finder du bredt udvalg af kunstige blade. Vælg mellem mange...
Gå til kategori
Kunstige træer
Et kunstigt træ fungerer perfekt som dekorativt element i hjemmet, på...
Gå til kategori
Kunstige planter - UV...
Med kunstige udendørs planter kan du nemt skabe en grøn oase i haven, på...
Gå til kategori

356 produkter

Aktive filtre