Kunstige grøntsager

Hvad kunstige grøntsager kan, som almindelig grøntsager desværre ikke kan, er at holde deres dekorative form i lang tid. Så har du i sinde at lave en flot, indbydende udstilling med grøntsager, er det en god ide at pynte med kunstige grøntsager i stedet, da de holder deres friske udseende meget længe!

Stort udvalg af naturtro kunstige grøntsager

Vi har et stort udvalg af naturtro kunstige grøntsager, der til forveksling ligner den ægte vare. Producenterne er blevet så gode – de kæler for detaljen – så du skal helt tæt på eller have de kunstige grøntsager i hånden, før du opdager, at de er falske. Alt fra folder i salaten til hakker i kartoflerne er

Hvad kunstige grøntsager kan, som almindelig grøntsager desværre ikke kan, er at holde deres dekorative form i lang tid. Så har du i sinde at lave en flot, indbydende udstilling med grøntsager, er det en god ide at pynte med kunstige grøntsager i stedet, da de holder deres friske udseende meget længe!

Stort udvalg af naturtro kunstige grøntsager

Vi har et stort udvalg af naturtro kunstige grøntsager, der til forveksling ligner den ægte vare. Producenterne er blevet så gode – de kæler for detaljen – så du skal helt tæt på eller have de kunstige grøntsager i hånden, før du opdager, at de er falske. Alt fra folder i salaten til hakker i kartoflerne er med til at danne et helhedsindtryk, der afspejler rigtige grøntsager.

 

Lav indbydende dekorationer med kunstige grøntsager

En vinduesudstilling med kunstige grøntsager kan bruges i et væld af forskellige slags butikker og til mange slags formål. En udstilling med friske grøntsager har en lækker følelse – af noget rustikt, noget landligt og en helt speciel friskhed. Dertil kan de kunstige grøntsager bruges, hvor du gerne vil bringe noget farve ind i din udstilling eller butik. Disse følelser kan du nemt tildele din udstilling ved brug af kunstige grøntsager, som tilmed aldrig rådner.

 

I vores sortiment finder du et stort udvalg af alt fra forårsløg, agurker, kål og peberfrugt til aubergine og tomater, der alle sammen kan bidrage til at skabe lige præcis det udtryk, du har for øje.

 

Fordele ved kunstige grøntsager

At bruge kunstige grøntsager til at pynte med, er et alternativ til brugen af friske grøntsager, der desværre hurtigt går til og kræver udskiftning med jævne mellemrum for at holde udstilling flot.

 

Du slipper for at bruge penge på at købe nye, friske grøntsager gentagne gange. Med et varierende udvalg af kunstige grøntsager har du mange muligheder for at skabe og opdaterer dine udstillinger efter behov og tidens trends.

 

Dertil kan du også – i modsætningen til friske grøntsager – genbruge de falske grøntsager år efter år.

 

Leder du efter en speciel type kunstig grøntsag? 

Hvis du leder efter noget bestemt, er vi altid glade for at kunne hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os, hvis der er en bestemt kunstig grøntsag, du kunne tænke dig, så kan vi få bestilt den hjem. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@brondsholm.dk eller telefon: 70 20 36 35. 

 

Vi vil gøre vores bedste for at finde det, du søger og bestille det hjem til dig, så du har det du skal bruge inden for 10-14 dage.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter der passer bedst til dine behov, så sidder vores kundeservice klar med kyndig vejledning og gode råd.

 

Gode priser og hurtig levering på kunstige grøntsager

Hos Brøndsholm er udvalget stort og priserne gode. Vi servicerer både virksomheder og private, og kan levere i små og store partier. Vi går op i at levere en god service, og er enormt stolte af vores gode rating på Trustpilot.

Foruden kunstig grøntsager, har vi også et større udvalg af kunstige dyr, kunstige blomster og planter, og andre naturtro naturelementer.

 

Følg os på vores nyhedsbrev og vores sociale medier: Følg os på Facebook, Instagram eller abboner på vores nyhedsbrev.

Vi glæder os til at handle med dig!

Læs mere
Kunstige grøntsager

36 produkter

Aktive filtre