Skilte med flag

Fejrer I fødselsdag eller jubilæum i butikken eller varehuset, så kan I med fordel anvende festlige skilte med flag, hvorpå I kan skrive alle de gode tilbud. Det er med til at skabe synlighed omkring jeres produkter og tiltrække kunder. Skiltene kan I placere mange steder i butikken, f.eks. ved indgangen, over kølediske eller ved hylderne for at gøre opmærksom på alle fødselsdagstilbuddene. Når kunderne ser de flotte skilte, vil de helt sikkert være nysgerrige efter at se, hvilke gode tilbud der er at få i jeres butik. I kan f.eks. vælge at samle alle jeres fødselsdagstilbud i et bestemt område af butikken, eller I kan pynte op over hele butikken eller i

Fejrer I fødselsdag eller jubilæum i butikken eller varehuset, så kan I med fordel anvende festlige skilte med flag, hvorpå I kan skrive alle de gode tilbud. Det er med til at skabe synlighed omkring jeres produkter og tiltrække kunder. Skiltene kan I placere mange steder i butikken, f.eks. ved indgangen, over kølediske eller ved hylderne for at gøre opmærksom på alle fødselsdagstilbuddene. Når kunderne ser de flotte skilte, vil de helt sikkert være nysgerrige efter at se, hvilke gode tilbud der er at få i jeres butik. I kan f.eks. vælge at samle alle jeres fødselsdagstilbud i et bestemt område af butikken, eller I kan pynte op over hele butikken eller i udstillingsvinduerne.

Stort udvalg, nem bestilling og hurtig levering

I Brøndsholms omfattede sortiment af salgsfremmere og dekorations/festartikler til detailforretninger, varehuse m.m. finder I et udvalg af dekorative skilte med flag i forskellige størrelser fra A3, A4, A5, A6 og A7. Alle skiltene er af pap, og de er hvide og har en sød kant med flag for oven og for neden. Motivet består af 6 flag for oven og 4 flag for neden. Fødselsdagsskiltene i størrelse A7- A4 fås i pakker med 50 stk. og skiltene i størrelse A3 fås i pakker med 25 stk.

 

Der er mange fordele ved at handle hos Brøndsholm, som har et stort udbud af varer i webshoppen til gode priser, og I bestemmer selv, hvor store eller små partier I vil bestille hjem. I kan bestille online og få det hele leveret hurtigt til jeres adresse. Hvis I har brug for hjælp til at pynte op til en fødselsdagsfest i jeres butik eller varehus, så tilbyder Brøndsholm professionel dekoratørhjælp. Leder I efter noget i webshoppen, som Brøndsholm ikke har, kan du kontakte os og vi kan bestille de det gerne hjem til dig.

Læs mere
Skilte med flag | Mange størrelser ⇒ Køb online hos Brøndsholm A/S

5 produkter

Aktive filtre