Kunstige hængeplanter

Med kunstige hængeplanter kan du pifte ethvert rum op. Hæng dem på hylder og skabe eller snor dem rundt om trappegelændere og gardinstænger. Hængeplanter er også geniale til at indrette vindueskarme, som er store og høje. Hos Brøndsholm har vi lavet en inspirationsguide til, hvordan du nemt kan pynte din vindueskarm ved at bruge kunstige hængeplanter. 

Vores kunstige hængeplanter er meget naturtro og derfor perfekte til dig, der leder efter en fleksibel måde at få naturen indenfor. Under denne kategori har vi samlet alle de kunstige hængeplanter - vælg mellem hængeplanter, blomsterranker og diverse kviste. Hvilke hængeplanter vil du købe i dag? Gå

Med kunstige hængeplanter kan du pifte ethvert rum op. Hæng dem på hylder og skabe eller snor dem rundt om trappegelændere og gardinstænger. Hængeplanter er også geniale til at indrette vindueskarme, som er store og høje. Hos Brøndsholm har vi lavet en inspirationsguide til, hvordan du nemt kan pynte din vindueskarm ved at bruge kunstige hængeplanter. 

Vores kunstige hængeplanter er meget naturtro og derfor perfekte til dig, der leder efter en fleksibel måde at få naturen indenfor. Under denne kategori har vi samlet alle de kunstige hængeplanter - vælg mellem hængeplanter, blomsterranker og diverse kviste. Hvilke hængeplanter vil du købe i dag? Gå på opdagelse i sortimentet, sammenlign og vælg den eller de planter, som du bedst kan lide.

 

Kunstige hængeplanter - praktiske og smukke på samme tid

Det bedste ved at fylde dit hjem med kunstige planter er, at du ikke skal passe på dem, og du behøver aldrig bekymre dig om, at de visner. Det kan dog være nødvendigt med en vis pleje for at holde dine kunstige hængeplanter flot i længere tid. Tør dem af med en våd klud fra tid til anden for at bevare deres flotte farve og naturtro udseende.

 

Fyld dit hjem med kunstig natur

Vi har kunstige hængeplanter i flere forskellige modeller. Alt fra planter til at hænge på væggen til planter, som kan hænge i loftet. Se vores forskellige ranker, som du kan bruge til at vikle rundt om gardinstænger og trappegelændere. Vi tilbyder blandt andet efeuranker, bregne ranker og perleranker. Vi har også større hængeplanter (eller buske), som du kan eksperimentere med. Placér dem for eksempel i grupper for et iøjnefaldende resultat eller hver for sig i små potter og vaser. Se for eksempel vores græs hænger eller figen hænger, som både kan hænges, sættes op på vægge eller placeres på gulvet for at skabe en naturlig atmosfære i lokalet. Hos Brøndsholm tilbyder vi både hænge planter til indendørs og udendørs brug. Her er det kun fantasien, som sætter grænser. 

Vil du tilføje en lille dosis farve til alt det grønne, har vi selvfølgelig også varianter til det. Se for eksempel denne rødlige hængeplante af kunstig tang, der passer perfekt til en jordnær skandinavisk stil. Vi har også hængeplanter i smukke nuancer af grøn og pink og selvfølgelig kongebegonia med dekorative blade i en lysegrøn, lilla og mørkegrøn nuance.

 

Køb planter, blomster og andet grønt hos os

Hos os i Brøndsholm kan du købe kunstige planter og kunstige blomster af enhver art - hængende, i krukker eller som individuelle kviste og blomster til at pynte med. Blandt vores kunstige hængeplanter finder du også varianter i potter med vedhæng. Se for eksempel denne fine hængeplante i en keramikpotte, som kommer i tre forskellige varianter.

 

Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe et hjemligt og grønt rum, der holder sig pænt i lang tid. Udover vores hængeplanter er der selvfølgelig også et bredt udvalg af krukker og vaser – men også en masse andre detaljer at pynte med derhjemme. Se for eksempel vores bakker og fade, som dine planter kan stilles på. Men også vores andre små pyntegenstande, der passer både i hjemmet, haven og på kontoret.

Læs mere
Kunstige hængeplanter til naturlig dekoration | Brøndsholm

51 produkter

Aktive filtre