Kunstige hængeplanter

Ofte er valget mellem kunstige og naturlige planter en smagssag. Nogle sværger til den ægte vare, mens andre foretrækker bekvemmeligheden ved at have grønne planter, der forbliver grønne og kræver minimal vedligeholdelse og pleje.

For dem, der måske ikke har grønne fingre eller dem, der ganske enkelt ønsker at frigøre sig fra den regelmæssige vanding af planter, er vores kunstige hængeplanter et rigtig godt alternativ.

 

Med kunstige hængeplanter kan du nemlig pifte ethvert rum op. Hæng dem på hylder og skabe eller sno dem rundt om trappegelændere og gardinstænger. Hængeplanter er også geniale til at indrette vindueskarme, som er store og høje. Hos

Ofte er valget mellem kunstige og naturlige planter en smagssag. Nogle sværger til den ægte vare, mens andre foretrækker bekvemmeligheden ved at have grønne planter, der forbliver grønne og kræver minimal vedligeholdelse og pleje.

For dem, der måske ikke har grønne fingre eller dem, der ganske enkelt ønsker at frigøre sig fra den regelmæssige vanding af planter, er vores kunstige hængeplanter et rigtig godt alternativ.

 

Med kunstige hængeplanter kan du nemlig pifte ethvert rum op. Hæng dem på hylder og skabe eller sno dem rundt om trappegelændere og gardinstænger. Hængeplanter er også geniale til at indrette vindueskarme, som er store og høje. Hos Brøndsholm har vi lavet en inspirationsguide til, hvordan du nemt kan pynte din vindueskarm ved at bruge kunstige hængeplanter.

 

Vores kunstige hængeplanter er meget naturtro, og er derfor perfekte til dig, der leder efter en fleksibel måde at få naturen indenfor. Under denne kategori har vi samlet alle de kunstige hængeplanter - vælg mellem hængeplanter, blomsterranker og diverse kviste.

 

Er du i tvivl om, hvilke hængeplanter, der passer til dine præferencer? Gå på opdagelse i sortimentet, sammenlign de forskellige hængeplanter og vælg den eller de planter, som du bedst kan lide.

 

Kunstige hængeplanter - praktiske og smukke på samme tid

Det bedste ved at fylde dit hjem med kunstige planter er, at du ikke skal passe på dem, og du behøver aldrig bekymre dig om, at de visner. Det kan dog være nødvendigt med en vis pleje for at holde dine kunstige hængeplanter flot i længere tid. Tør dem af med en våd klud fra tid til anden for at bevare deres flotte farve og naturtro udseende.

 

Alle vores kunstige hængeplanter kommer i et bredt udvalg af stilarter, farver og former, så du nemt kan vælge de planter, der passer perfekt ind i din indretning. Det er den perfekte løsning, der på smukkeste vis forener både praktisk brug og skønhed.

 

Med hængeplanter kan du skabe alt fra en frodig, tropisk oase indenfor til en mere minimalistisk og moderne atmosfære med et strejf af grønt. Det er helt op til dig, hvordan du vil indrette dig med vores kunstige hængeplanter. Kun fantasien sætter grænser, når du vil dekorere hjemmet med kunstige hængeplanter.

 

Tag et kig på vores store sortiment af kunstige hængeplanter og bliv inspireret til at skabe en varm atmosfære i dit hjem.

 

Derfor skal du vælge kunstige hængeplanter til dit hjem

Der er mange gode grunde til at investere i smukke, kunstige hængeplanter til hjemmet, frem for ægte planter. En af de største grunde er naturligvis, at du ikke behøver vande planterne og være bange for, om de holder sig friske.

 

Vi har samlet en række fordele ved at vælge kunstige hængeplanter til hjemmet:

- Du får en hængeplante, der holder sig flot i lang tid. Nogle af vores kunstige hængeplanter kan sågar hænge ude – for eksempel på altanen – eftersom de er UV-beskyttet.
- Du får en hængeplante, der er perfekt til dig uden grønne fingre, fordi den ikke kræver meget pasning, andet end en fugtig klud.
- Du får en smuk hængeplante, der tilføjer varme og hygge til dit hjem og dermed skaber en afslappende atmosfære, der er perfekt til afslapning.
- Du får en naturtro kunstig hængeplante i høj kvalitet.
- Du får mange muligheder for kreativ indretning med en kunstig hængeplante, fordi den nemt kan tilpasses forskellige rum og placeringer.
- Du får en hængeplante til hjemmet, der er velegnet til allergikere.
- Du får en økonomisk bæredygtig løsning med kunstige hængeplanter, fordi du undgår løbende udgifter til pleje og vedligeholdelse.
- Du får en hængeplante, der er allergivenlig og lyddæmpende – specielt i nybyggeri.

 

Fyld dit hjem med kunstig natur

Vi har kunstige hængeplanter i flere forskellige modeller. Alt fra planter til at hænge på væggen til planter, som kan hænge i loftet. Se vores forskellige ranker, som du kan bruge til at vikle rundt om gardinstænger og trappegelændere. Vi tilbyder blandt andet efeurankerbregne ranker og perleranker. Vi har også større hængeplanter (eller buske), som du kan eksperimentere med. Placér dem for eksempel i grupper for et iøjnefaldende resultat eller hver for sig i små potter og vaser. Se for eksempel vores græs hænger eller figen hænger, som både kan hænges, sættes op på vægge eller placeres på gulvet for at skabe en naturlig atmosfære i lokalet. Hos Brøndsholm tilbyder vi både hænge planter til indendørs og udendørs brug. Her er det kun fantasien, som sætter grænser.

 

Vil du tilføje en lille dosis farve til alt det grønne, har vi selvfølgelig også varianter til det. Se for eksempel denne rødlige hængeplante af kunstig tang, der passer perfekt til en jordnær skandinavisk stil. Vi har også hængeplanter i smukke nuancer af grøn og pink og selvfølgelig kongebegonia med dekorative blade i en lysegrøn, lilla og mørkegrøn nuance.

 

Køb planter, blomster og andet grønt hos os

Hos os i Brøndsholm kan du købe kunstige planter og kunstige blomster af enhver art - hængende, i krukker eller som individuelle kviste og blomster til at pynte med. Blandt vores kunstige hængeplanter finder du også varianter i potter med vedhæng. Se for eksempel denne fine hængeplante i en keramikpotte, som kommer i tre forskellige varianter.

 

Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe et hjemligt og grønt rum, der holder sig pænt i lang tid. Udover vores hængeplanter er der selvfølgelig også et bredt udvalg af krukker og vaser – men også en masse andre detaljer at pynte med derhjemme. Se for eksempel vores bakker og fade, som dine planter kan stilles på. Men også vores andre små pyntegenstande, der passer både i hjemmet, haven og på kontoret.

Læs mere
Kunstige hængeplanter til naturlig dekoration | Brøndsholm

70 produkter

Aktive filtre