Ensfarvede skilte

Skriver og dekorerer du selv dine skilte i butikken, er ensfarvede skilte helt sikkert noget for dig. En flot, ensfarvet og enkel baggrund, som står i rigtig god kontrast til dine farverige produkter. Så har du én i butikken med et kreativt gen, og står I og skal afholde udsalg, kampagne eller blot bruge skilte til almindelige dagligdagstilbud, har vi de ensfarvede skilte til jeres kreative udfoldelser. Skiltene fås i masser af forskellige størrelser i alle de gængse formater – fra små A9’ere til de lidt større A3’ere og alt ind imellem. Vores ensfarvede skilte er enten enkelt- eller dobbeltsidede og kommer i robust karton. Sælges i pakker med 25 –

Skriver og dekorerer du selv dine skilte i butikken, er ensfarvede skilte helt sikkert noget for dig. En flot, ensfarvet og enkel baggrund, som står i rigtig god kontrast til dine farverige produkter. Så har du én i butikken med et kreativt gen, og står I og skal afholde udsalg, kampagne eller blot bruge skilte til almindelige dagligdagstilbud, har vi de ensfarvede skilte til jeres kreative udfoldelser. Skiltene fås i masser af forskellige størrelser i alle de gængse formater – fra små A9’ere til de lidt større A3’ere og alt ind imellem. Vores ensfarvede skilte er enten enkelt- eller dobbeltsidede og kommer i robust karton. Sælges i pakker med 25 – 100 stk. afhængig af størrelser.

Hvide og neonskilte til din næste tilbudskampagne

Vores ensfarvede skilte kommer enten i hvid eller i den mere iøjnefaldende udsalgsfarve, neon-gul. Sammen med dine ensfarvede skilte kan du passende også købe Tokyo blæk, så skiltene kan dekoreres i et væk. Vi har ligeledes også skilte med tryk og skiltekarton i forskellige farver og størrelser.

 

Hos Brøndsholm A/S har vi desuden masser af andre materialer til de kreative sjæle derude i butikkerne. Du kan fx også få butiksudstyr som lim, spray og tape, flamingokugler, kroge, nåle og tråd. Kun fantasien sætter grænser, når der skal dekoreres op til udsalg, tilbud og andre anledninger.

 

Vi har selvfølgelig også masser af skilte og bannere, som allerede er dekoreret, hvis du søger mere færdige mere udsalgs- og tilbudsprodukter. Se fx vores tilbudsskilte, udsalgsskilte, streamers og ophørsskilte samt balloner, mærker og etiketter.

 

Hos Brøndsholm A/S er vi specialister i materialer til dekoration og udsmykning – både til private, butikker og virksomheder. Ring til os på tlf. 70 20 36 35 for vejledning eller søg inspiration i vores blogindlæg, som er fyldt med nyttige tips og tricks.

Læs mere
Ensfarvede skilte i hvid eller neon gul | Stort udvalg ⇒ Køb her!

13 produkter

Aktive filtre