Udsalgsskilte

Hos Brøndsholm A/S har vi et stort udvalg af udsalgsskilte, skiltesæt og bannere i flere indbydende designvarianter, standard størrelser og med forskellige typer typografier. Så er du helt sikker på, at finde lige netop det udsalgsskilt, som du har behov for i vores sortiment.

Vores udsalgsskilte er især velegnet til detailhandlen, hvor I kan gøre kunderne opmærksomme på alle de fristende udsalgsrabatter eller sæson rabatter. Når kunderne kan spare et vis antal procenter eller gøre et godt køb på bestemte varer, så er udsalgsskilte en rigtig god måde at reklamere for det på, da iøjnefaldende udsalgsskilte er den bedste måde at tiltrække ekstra

Hos Brøndsholm A/S har vi et stort udvalg af udsalgsskilte, skiltesæt og bannere i flere indbydende designvarianter, standard størrelser og med forskellige typer typografier. Så er du helt sikker på, at finde lige netop det udsalgsskilt, som du har behov for i vores sortiment.

Vores udsalgsskilte er især velegnet til detailhandlen, hvor I kan gøre kunderne opmærksomme på alle de fristende udsalgsrabatter eller sæson rabatter. Når kunderne kan spare et vis antal procenter eller gøre et godt køb på bestemte varer, så er udsalgsskilte en rigtig god måde at reklamere for det på, da iøjnefaldende udsalgsskilte er den bedste måde at tiltrække ekstra opmærksomhed til dine varer.

 

Øg salget med de klassiske udsalgskilte

Med de klassiske og genkendelige udsalgsskilte i de gule farver med rød kant kan du være helt sikker på, at alle dine favorable tilbudskampagner får kundernes fulde opmærksomhed. Vi tilbyder også udsalgskilte med sort udsalgstekst, hvid baggrund og neon farvet penselstrøg. Perfekt til at skrive særlige tilbudspriser og fristende udsalgsrabatter på.

 

I sortimentet finder du praktisk skiltesæt, som vil skabe blikfang i butikken og tydeligt signalere at her kan der gøres en god handel. Skiltesættet består af fem udskårende bogstaver, og er farvet på begge sider. Skiltene kan derfor hænges i en lang lige række efter hinanden fri fra væggen med udsyn til begge sider. Du kan også være mere dekorativ og hænge hvert skilt lidt forskudt i forskellige højder eller grupper, og på den måde skabe mere liv i udsmykningen. Brug kroge eller transparente nylonsnore til at hænge dem op med for et perfekt resultat.

 

Vores udsalgsskilte sælges i enheder af 25 stk. og 50 stk. pr. pakke. De er alle fremstillet i pap, og er derfor nemme at håndtere, meget lette at skrive på og fastholder et pænt udtryk i hele butikkens udsalgsperiode. Vi har samlet alle skilte, skiltesæt og bannere med udsalg her, så du nemt kan finde lige det skilt du har behov for. Alle skiltene er iøjnefaldende og sikrer dig den ønskede opmærksomhed.

 

Har du spørgsmål til vores højtråbende udsalgsskilte, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe på tlf. 70 20 36 35.

Læs mere
Udsalgsskilte i mange varianter, størrelser og farver

11 produkter

Aktive filtre