Plastik juletræer, kunstgran og granranker

Det kan være en hovedpine at an- og afskaffe sig det perfekte juletræ år efter år. Det står måske ikke lige så perfekt i stuen, som man ønsker, og træet begynder at tabe sine nåle – nogle gange før julen overhovedet er for døren. Alt dette kan du undgå med et kunstigt plastik juletræ.

Her på vores side finder du kunstige juletræer, granranker og kunstgran i forskellige størrelser og udformninger, så du kan få et juletræ og de hyggelige juleelementer, der passer til præcis dine behov.

 

Skab julestemning hele december med et plastik juletræ

Vi har et stort udvalg af plastik juletræer og kunstgran, du kan bruge til at pynte dit hjem eller din

Det kan være en hovedpine at an- og afskaffe sig det perfekte juletræ år efter år. Det står måske ikke lige så perfekt i stuen, som man ønsker, og træet begynder at tabe sine nåle – nogle gange før julen overhovedet er for døren. Alt dette kan du undgå med et kunstigt plastik juletræ.

Her på vores side finder du kunstige juletræer, granranker og kunstgran i forskellige størrelser og udformninger, så du kan få et juletræ og de hyggelige juleelementer, der passer til præcis dine behov.

 

Skab julestemning hele december med et plastik juletræ

Vi har et stort udvalg af plastik juletræer og kunstgran, du kan bruge til at pynte dit hjem eller din butik gennem hele december måned.

 

Vælger du at investere i et plastik juletræ eller kunstgran, når julehyggen skal spredes, slipper du for besværet, der følger med et rigtigt grantræ. Kunstige juletræer er uniforme i udtrykket, hvilket sikre dig et perfekt formet juletræ. Derudover skal du heller ikke være bekymret for de faldne nåle i din butik eller stue til. Ligeså vel som du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt det er for tidligt at stille juletræet frem. Og bruger du det samme kunstige juletræ i 5-10 år, er det sågar bedre for miljøet end et rigtigt juletræ.

 

Kunstige plastik juletræer giver flere muligheder

Hos Brøndsholm finder du et stort og omfangsrigt udvalg af plastik juletræer og kunstgran. Vi har noget for enhver smag og til ethvert jule-behov. Uanset om du leder efter det helt store grantræ til butikken eller stuen, eller du blot skal bruge lidt pynte-granranke eller et lille hyggeligt juletræ til vindueskarmen, finder du det her hos os.

 

I vores sortiment finder du alt fra kunstige juletræer i forskellige størrelser, former, med og uden lys eller sne. Vi har små juletræer, der pynter fint på et bord eller oppe ved kassen.

 

Vores store juletræer kan bruges til at stå midt i butikken, hallen, ved indgangen eller i hjemmet. Du finder også ekstra store juletræer, der passer rigtig fint til et storcenter, hvor de kan stå ude på gangene. Her kan vores juletræer med lys med fordel bruges, så I slipper for at sætte lys på juletræerne. Ønsker I derimod selv at pynte juletræet, kan I med fordel købe et traditionelt kunstigt juletræ.

 

Søger I kunstige julekranse eller kunstige grangrene og dets lignende til at lave jeres eget julepynt eller juleudstillinger med, finder I også et stort udvalg i vores sortiment.

 

Er et kunstigt juletræ naturtro?

For folk, der ikke har erfaring med plastik juletræer, er det naturligt at tro, at et kunstigt træ ikke kan genskabe det samme udtryk som et ægte grantræ. Men der er ingen grund til bekymring.

 

Der findes mange forskellige kvaliteter af kunstige juletræer, som rangerer fra meget kunstige i udseendet til utrolig naturtro. De mest naturlige kunstige juletræer ligger normalt i et højere prisleje, men da du kun skal investere i juletræet én gang, er det godt givet ud!

 

I vores sortiment finder du juletræer i forskellige prisklasser, men du kan altid være sikker på, at du får et naturtro juletræ af plastik. Med langt de fleste af vores kunstige juletræer er man nogle gange nødt til at røre ved det, før man lægger mærke til forskellen.

 

Julehygge og kunstgran med indbygget brandsikkerhed

Alle træerne i vores sortiment er brandhæmmende, hvilket betyder, at der ikke går ild i dem, hvis man bruger levende lys. Der kan også med fordel vælges kunstige juletræer med LED lys, som betyder sikre julelys i øjnene hos alle. Samtidig giver LED lysene uanede muligheder i forhold til juletræspynt og dekoration af træet. 

 

Ingen allergi midt i julehyggen med kunstige juletræer

Juleaften i en rus af nys og kløen i halsen er et faktum for rigtig mange danskere, som ikke tåler gran. Derfor er et kunstigt juletræ også et kærkomment indslag i familier med allergi, og mange hilser det netop velkomment, fordi det rent produktionsmæssigt er i så høj kvalitet, at det kun er duften, der mangler. Her er et traditionelt, grønt juletræ det oplagte valg, men ønsker I et anderledes udtryk, kan vi også varmt anbefale et hvidt juletræ eller et juletræ med sne. Dermed er I sikret en hvid jul.

 

Genbrug dit plastik juletræ og behold juleglæden år efter år

Vores kunstige juletræer kan genbruges igen og igen, og det giver plus på julekontoen, når der først er investeret i træet. Så når hele jule-virakken er overstået, kan træet pakkes ned og gemmes år efter år i opbevaringspose ved siden af den traditionelle julepynt.

 

Flere og flere privatpersoner vælger også at få et kunstigt juletræ på grund af de mange fordele. Med et kunstigt juletræ slipper du helt for at bekymre dig om, at det fælder. Det er en fordel uanset, om man køber som erhverv eller privat, da man helt slipper for at skulle feje grannåle væk. Her bliver de nemlig siddende på grenene.

 

Alle vores kunstige grantræer er af meget høj kvalitet og er yderst naturtro, livagtige og holder i flere år. Kunstigt gran er et rigtig godt alternativ, hvis man har allergi.

 

Alle vores juletræer er brandhæmmende og CE godkendt til offentligt brug. Af tilbehør til juletræet har vi flotte julekugler, som man kan bruge til at hænge på juletræet. Af andet tilbehør til juletræet kan du blandt andet finde vores juletræsfod og juletræstæppe og topstjerne til juletræet i forskellige farver.

Læs mere
Køb dit kunstige juletræ hos Brøndsholm

Underkategorier

Kunstige grønne juletræer
Hos Brøndsholm finder du et bredt udvalg af kunstige grønne juletræer, der...
Gå til kategori
Kunstige hvide juletræer
Intet formår at sprede mere juleglæde end juletræet i al sin pomp og pragt....
Gå til kategori
Kunstige juletræer med...
Juletræer er centrum for julen. Og hos Brøndsholm har vi et stort udvalg af...
Gå til kategori
Kunstige juletræer med...
Leder du efter et juletræ med lys, så du kan undgå besværet med at hænge en...
Gå til kategori
Topstjerner og...
Kronen på værket på juletræer landet over, er den lysende stjerne på toppen...
Gå til kategori
Kunstige granranker
En kunstig granguirlande er perfekt, hvis du leder efter en nem og praktisk...
Gå til kategori
Kunstig gran, grene &...
Med kunstige grangrene og kviste kan du nemt og hurtigt pynte din butik...
Gå til kategori
Kunstige grankranse
Det er de små detaljer, der gør den store forskel. Når du skal juleudsmykke...
Gå til kategori
Kunstige juleplanter
Juleplanter er for mange mennesker et klassisk element i juleoppyntningen....
Gå til kategori

73 produkter

Aktive filtre