Prismærkning.

Det er nødvendigt med tydelig prismærkning af de varer, du sælger i en butik eller et varehus, så kunderne hurtigt kan se, hvad en vare koster. For at sikre en god prismærkning af varerne er det vigtigt at have en god prispistol og pristalssystemer.

I webshoppen hos Brøndsholm finder du et udvalg af produkter, som anvendes til prismærkning. Du kan vælge mellem to typer af prispistoler: en Samark 26, som har én linje eller Open, som har to linjer. Til begge modeller kan du få prismærker, som både er aftagelige og permanente, og til Samark 26 pistolen kan du også få røde, gule eller grønne mærker. Du kan desuden få farvepuder til begge modeller, og så

Det er nødvendigt med tydelig prismærkning af de varer, du sælger i en butik eller et varehus, så kunderne hurtigt kan se, hvad en vare koster. For at sikre en god prismærkning af varerne er det vigtigt at have en god prispistol og pristalssystemer.

I webshoppen hos Brøndsholm finder du et udvalg af produkter, som anvendes til prismærkning. Du kan vælge mellem to typer af prispistoler: en Samark 26, som har én linje eller Open, som har to linjer. Til begge modeller kan du få prismærker, som både er aftagelige og permanente, og til Samark 26 pistolen kan du også få røde, gule eller grønne mærker. Du kan desuden få farvepuder til begge modeller, og så snart du har udstyret på plads, kan du gå i gang.

 

Gode tekstilpistoler til prismærkning af tøj

Sælger du tøj, er det selvfølgelig vigtigt, at du har en god tekstilpistol, der kan prismærke tøjet, uden at den laver store huller i stoffet. Regular tekstilpistolen fås i to modeller – enten med pistolgreb eller saksegreb. Begge tekstilpistoler har en kraftig nål, som kan anvendes til kraftigere materialer som eksempelvis denim, læder m.m. Du kan også vælge en Tekstilpistol Fine med tynde nåle, som anvendes til prismærkning af lettere stoffer.

 

To ideelle prissystemer til gode priser

FIX og COMPACT er to ideelle prissystemer fra Brøndsholm, som anvendes over hele verden. FIX er det mest populære af de to, fordi det med sine A-formede tegn med hvide tal på begge sider og sort baggrund, gør det meget let for kunderne at læse, hvad prisen på en vare er. Pristalsystemet COMPACT er udformet som små, sorte klodser med hvide tal med relief på, som kan samles for at få en nem håndtering af prissætning. I webshoppen kan du nemt bestille de produkter, du har brug for til prismærkning, og du får god kvalitet for pengene og hurtig levering.

Læs mere
Alt indenfor udstyr til prismækrning af produkter og tøj i butik!

Underkategorier

Prispistoler + tilbehør
Til Samark 26 og Open forhandler vi både aftagelige og permanente hvide...
Gå til kategori
Tekstilpistoler Fine +...
På denne side finder du alt i tekstilpistoler med tynd nål til prismærkning...
Gå til kategori
Tekstilpistoler...
En af de mest gængse slags butiksudstyr, man som indehaver af en tøjbutik...
Gå til kategori
Hæftepistoler.
Hæftepistoler er altid vigtigt værktøj i en butik. De er praktiske til...
Gå til kategori

13 produkter

Aktive filtre