Lav din egen strandfest

Skal du lave en udstilling med maritim indretning, eller en fest med et maritimt tema, så har vi alt, hvad du skal bruge. Hos os finder du et stort udvalg af bl.a. fiskenet, sejlgarns-lysestager, strandskaller og kunstige fisk. Den helt store fordel er, at den vil se frisk og flot ud, lige så længe du ønsker det.

De maritime dekorationsartikler vil uden tvivl skabe en vidunderlig stemning, hvor det føles som at være ved stranden, og hvor man næsten kan høre havets brusen, og lugte det salte havvand. Pynt op med kunstige havdyr og skab den helt rigtig stemning. I sortimentet finder I desuden store og små fiskenet, forskellige størrelser rose, reb, drivtømmer,

Skal du lave en udstilling med maritim indretning, eller en fest med et maritimt tema, så har vi alt, hvad du skal bruge. Hos os finder du et stort udvalg af bl.a. fiskenet, sejlgarns-lysestager, strandskaller og kunstige fisk. Den helt store fordel er, at den vil se frisk og flot ud, lige så længe du ønsker det.

De maritime dekorationsartikler vil uden tvivl skabe en vidunderlig stemning, hvor det føles som at være ved stranden, og hvor man næsten kan høre havets brusen, og lugte det salte havvand. Pynt op med kunstige havdyr og skab den helt rigtig stemning. I sortimentet finder I desuden store og små fiskenet, forskellige størrelser rose, reb, drivtømmer, stribede miniliggestole, forskellige slags flotte fyrtårne, bøjer, badebolde, redningskrans, flyvende havmåger, skildpadder, skibsanker og tang i f.eks. blå, lilla og rødbrune farver.

 

Skal du holde en privat fest med maritimt tema, finder du også alt, hvad du skal bruge hos os. Lav din egen lille strandfest med dekorationer fra Brøndsholm, eller dæk bord på terrassen, og pynt det med smukke muslingeskaller, søstjerner og flotte fisk og skaldyr. Dekorer væggene med fiskenet og tang, og så er stemningen sat til en fortryllende aften ”ved havet”.

Hvis du blot ønsker at skabe en maritim indretning i sommerhuset, har vi lavet en inspirationsguide til dette, som du kan følge

 

Stort udvalg af havdyr

Vi har et kæmpe udvalg af kunstige havdyr her hos Brøndsholm. Så hvis du skal lave en overbevisende butiksudstilling, eller overraske gæsterne til din strandfest eller temafest, så har vi havdyrene til at pifte det op. Du kan finde alt fra hajer, tun og skrubber, til fiskehejrer, pingviner og diverse tropefisk.

 

Fælles for dem alle er, at de alle er meget naturtro. Så vil du skabe en autentisk, maritim stemning, kan du gå på udgik i vores store udvalg af kunstige havdyr.

 

Send din maritime indretning til nye højder

Hvis du skal holde en maritim temafest, eller sætte sejl på en lækker butiksudstilling, har vi alt, som du skal bruge, når det kommer til maritim indretning. Find din indre kaptajn frem, og kig gennem vores store udvalg af maritime ting og sager.

 

Du kan fx. finde fiskenet og redningskranse. Kort sagt, er der noget for enhver smag. Så du vil uden tvivl kunne finde noget, der kan gøre din maritime indretning helt fantastisk.

 

Nem bestilling, hurtig levering og god service

Hos Brøndsholm er det altid nemt at handle. Er I f.eks. en butik eller et varehus, så kan I bestille et større parti af dekorationsartikler med maritimt tema, og udvalget er samtidig så stort, at I kan nøjes med at handle et sted. Det er nemt at bestille, og I modtager hurtigt varerne på jeres adresse. Der er op til 24 dages returret, og billige fragtpriser, og vores Trustpilot-rating er helt i top.

 

Har I nogen spørgsmål vedrørende produkterne, så står Brøndsholms kundeservice altid klar til at yde vejledning. Samtidig er vi også altid klar til at hjælpe jer med at afklare, hvilke varer I præcis har brug for. Har I brug for dekoratørhjælp, tilbyder Brøndsholm gerne en dekoratør til at pynte op for jer.

Læs mere
Maritimt tema | Pynt til udstilling eller fest

71 produkter

Aktive filtre