Handelsbetingelser

 

Firma


Brøndsholm A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev
CVR. nr.
Tlf.:
E-mail:
11 17 01 88
70 20 36 35
mail@brondsholm.dk

Nærværende Handelsbetingelser gælder generelt. For Erhverv og Institutioner kan være anført særlige forhold: Specielt for Erhverv og Institutioner.

Gældende fra den 17. februar 2020.

 

Priser

Priserne på hjemmesiden er vist eksklusiv moms, når du logger ind som Erhverv eller Institution, og inklusiv moms når du logger ind som Privat.

Ved ordrer under kr. 500,00 ekskl. moms (625,00 inkl. moms) pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 75,00 ekskl. moms(93,75 inkl. moms).

e-handelsordre er gebyrfrie.

Fragt er som udgangspunkt ikke inkluderet, og de viste fragtpriser i e-handelsløsningen er kun gældende i Danmark(ikke Grønland og Færøerne).

Specielt for Erhverv og Institutioner. I forespørgsler/handler via telefon eller e-mail, vil alle priser blive opgivet af lager ekskl. gebyr, emballage og moms.

 

Afgivelse af ordre

For Danmark kan ordre afgives via webshop på www.brondsholm.dk. For Grønland, Færøerne og eksport varierer fragten, hvorfor vi i de tilfælde må henvise ordreafgivelse til mail@brondsholm.dk eller telefon +4570203635.

Ordreafgivelse via webshop er ikke en juridisk bindende aftale, og ordre kan annulleres som følge af trykfejl, billedfejl, tekniske problemer, prisændringer, leveringssvigt, lagerfejl og lignende situationer. Vores system sender dig automatisk en e-mail(en elektronisk kvittering for modtagelse af ordren), hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. En bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de bestilte varer.

Specielt for Erhverv og Institutioner. Afgivelse af ordre er bindende med mindre en af parterne inden 7 dage fra ordrens modtagelse skriftligt annullerer ordren. I tilfælde af udsolgte varer der ikke længere lagerføres forbeholder vi os ret til annullering af ordren. Tvister i anledning af købet og deraf følgende retsforhold afgøres efter dansk ret ved Sø-og Handelsretten i København.

 

Betaling

Brøndsholm A/S modtager Dankort, Visa, MasterCard, JCB, MobilePay, samt bankoverførsler. Vi tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Ved for sen indbetaling tillægges rente efter gældende sats. P.t. er den 2,0 % pr. påbegyndt måned. Der pålægges et rykkergebyr på kr. 100,-pr. rykker.

Specielt for Erhverv og Institutioner kan der indgås kreditaftaler samtidig med godkendelse af kontoansøgning. Indtil det er sket, kan handel på e-shoppen kun effektueres ved betaling med kort eller bankoverførsel.

 

Levering

Forventet leveringstid er 3-5 hverdage, ved bestillingsvarer er der ca. 8 hverdages leveringstid. Den kan dog variere i spidsbelastningsperioder. Brøndsholm A/S tilbyder følgende leveringsformer:

• Afhentning hos Brøndsholm A/S, Marielundvej 18 i Herlev
• GLS Pakkeshop
• GLS til erhvervsadresse
• GLS til privatadresse
• PostNord til erhvervsadresse
• PostNord til privatadresse
• Ved særlige ordrer kan anden levering eventuelt aftales

Vælges en anden leveringsform, anses levering sket ved afsendelse fra Brøndsholm A/S´s lager.

Når du modtager varen skal du afstemme antal kolli med følgeseddel/faktura, og samtidig undersøge hvorvidt der er sket skade på emballagen eller varen. Dette skal i påkommende tilfælde anmeldes til transportselskabet gennem anmærkning på fragtbrevet.

Specielt for Erhverv og Institutioner forbeholder vi os ret til at foretage delleverancer og til at levere i en afvigende mængde, for så vidt angår antal, størrelser og farver, forudsat at afvigelsen i forhold til ordren ikke kan anses for væsentlig.

 

Vilkår for køb af afmålte varer, bestillingsvarer og specialbestillinger

Ordrer indeholdende bestillingsvarer har som udgangspunkt en længere leveringstid, og leveres samlet. Vi efterleverer ikke. Fortrydelsesretten for denne type varer ophører når produktion eller tilpasning påbegyndes. Afmålte metervarer og specialbestillinger kan ikke returneres.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, varen er leveret. Benyttes fortrydelsesretten, skal du inden varen returneres skrive til mail@brondsholm.dk eller ringe på 70203635. I den skriftlige meddelelse skal det tydeligt fremgå, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Desuden beder vi dig venligst oplyse ordrenummeret varen oprindelig blev leveret på.

En anden mulighed er at benytte standardfortrydelsesformularen som skabelon, og vedhæfte den mailen til mail@brondsholm.dk som nævnt ovenfor.

Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen.

 

Returnering

Inden returnering kontaktes Brøndsholm A/S for en aftale om returnering. Når aftale er indgået, fremsender Brøndsholm A/S portobetalt fragtlabel på mail, der printes og påklistres returpakken (Brøndsholm A/S betaler returfragten).

Brøndsholm A/S modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav.

Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at returnere. Du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Sker returneringen som følge af nægtet varemodtagelse, vil ny levering ikke finde sted.

Returadresse:
Brøndsholm A/S
Marielundvej 18
2730 Herlev

En kopi af den oprindelige ordrebekræftelse/faktura bedes vedlagt forsendelsen. Det nedbringer behandlingstiden.

Specielt for Erhverv og Institutioner
Varer vil blive krediteret til den oprindelige fakturerede pris minus 15%i returfradrag, minimum kr. 50,00. Kopi af den oprindelig faktura vedlægges det returnerede.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet ved returnering

Er din returnering knyttet til fortrydelsesretten, får du som udgangspunkt det beløb, du oprindelig indbetalte for varen, tilbage. Er der sket en værdiforringelse fra tidspunktet for varens levering til dig, er det dit ansvar, og et beløb svarende til værdiforringelsen fratrækkes købsbeløbet.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Tilbagebetalingen kan tilbageholdes, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb, forudsat at fejlen eller årsagen var til stede på købstidspunktet.

Du har 2 års reklamationsret, når du handler hos Brøndsholm A/S.

Som udgangspunkt betyder det, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig anvendelse af produktet ellerat det har været udsat for anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Reklamerer du inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer Brøndsholm A/S rimelige fragtomkostninger.

Specielt for Erhverv og Institutioner
I tilfælde af mangler ved varen skal der reklameres inden for 5 dage fra modtagelse af varen.

 

Personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i Brøndsholm A/S’s Persondatapolitik. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Betalingen af dit køb sker via Quickpay’s betalingsmodul. Quickpay har speciale indenfor sikker betaling via nettet, og er en virksomhed Brøndsholm A/S har en databehandleraftale med. QuickPay opererer med det højeste niveau af sikkerhed, og er certificeret af PCI Security Standards Council. Brøndsholm A/S har dermed ingen adgang til dine betalingsoplysninger, men modtager blot selve indbetalingen og de oplysninger, der kan identificere købet og betalingen.

 

Klageadgang

Vil du klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Brøndsholm’s kundeservice på telefon 7020 3635 eller mail@brondsholm.dk. Lykkes det ikke at finde en løsning, kan du indgive en klage til
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

ODR –Online Dispute Resolution
Dansk: U-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: ec.europa.eu/odr
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: mail@brondsholm.dk som reference.

English: The European Commission provides an online dispute resolution platform for EU citizen not currently residing in Denmark. ODR can be accessed here: ec.europa.eu/odr When giving a complaint please use our email: mail@brondsholm.dk as reference.