Boligtekstiler

Personliggør dit hjem med bløde boligtekstiler

Hos Brøndsholm har vi samlet et stort udvalg af nutidige boligtekstiler, som vi jævnligt opdaterer med moderne og stilsikre designs, der er på forkant med tidens tendenser. Vores brede sortiment af boligtekstiler byder på alt fra puder, gulvtæpper og hynder til plaider, bordløbere, udendørstekstiler og dekorationsgardiner. Vores store udvalg af puder giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på dit hjem og kombinerer på optimal vis hygge og komfort. Skal der skrues helt op for begge dele, kan du også vælge at investere i en plaid, som udover at være dekorativ også er varm og praktisk til de kolde...

Personliggør dit hjem med bløde boligtekstiler

Hos Brøndsholm har vi samlet et stort udvalg af nutidige boligtekstiler, som vi jævnligt opdaterer med moderne og stilsikre designs, der er på forkant med tidens tendenser. Vores brede sortiment af boligtekstiler byder på alt fra puder, gulvtæpper og hynder til plaider, bordløbere, udendørstekstiler og dekorationsgardiner. Vores store udvalg af puder giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på dit hjem og kombinerer på optimal vis hygge og komfort. Skal der skrues helt op for begge dele, kan du også vælge at investere i en plaid, som udover at være dekorativ også er varm og praktisk til de kolde aftener på sofaen eller i haven. Gulvtæpper har vi også på lager, og de har den store fordel, at de kan skabe sammenhæng i rum, som endvidere får gavn af et blødt underlag. Har du brug for boligtekstiler til udendørs brug, tilbyder vi naturligvis også både hynder, plastikduge, puder og puffer, som kan tåle at blive brugt udendørs.

 

Mangler du noget til bordopdækningen ved særlige anledninger såsom fødselsdage og fester, men er du i tvivl om, hvad det er? Vi foreslår en bordløber, som er både farverig og dekorativ. Har du snarere brug for noget mere privatliv, kan du tjekke vores udvalg af dekorationsgardiner ud, som byder på elegante og fleksible muligheder for ruminddeling.

 

Har du brug for hjælp til dit valg af boligtekstiler?

Når du handler boliginteriør hos os, koster leveringen helt ned til 39 kroner, og du kan returnere dine varer i op til 24 dage efter købsdatoen. Hvis du har brug for hjælp til dit valg og køb af boligtekstiler, så kontakt os endelig. Vores engagerede og dygtige medarbejdere sidder klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 70 20 36 35 og mail mail@brondsholm.dk. Mangler du andet boliginteriør end boligtekstiler, opfordrer vi dig til at tage et kig på vores inspirerende udvalg af møbler, dekoeffekter og belysning.

Læs mere
Boligtekstiler | Shop puder, hynder, plaider etc. ⇒ Brondsholm.dk

Underkategorier

Gardiner
Dekorationsgardiner Dekorationsgardiner har et utal af...
Gå til kategori
Puder.
Puder har de unikke fordele at gøre sofa, stol eller seng mere komfortabel...
Gå til kategori
Tekstiler til udendørs...
Når foråret melder sig, er det tid til at rykke udenfor og nyde det gode vejr...
Gå til kategori
Gulvtæpper
Sæt kulør på indretningen med gulvtæpper Hos Brøndsholm A/S har vi et...
Gå til kategori

46 produkter

Aktive filtre