Julepynt

Når december står for døren er det tid til at finde den store kasse med julepynt frem. For nu begynder julehyggen at indfinde sig i de danske hjem, og levende lys, juletræspynt og granguirlander bliver budt hjerteligt velkommen. 

Hos Brøndsholm A/S har vi et stort udvalg af nostalgisk, klassisk og moderne julepynt til både private og erhverv, der vil skabe den helt rette julestemning....

Når december står for døren er det tid til at finde den store kasse med julepynt frem. For nu begynder julehyggen at indfinde sig i de danske hjem, og levende lys, juletræspynt og granguirlander bliver budt hjerteligt velkommen. 

Hos Brøndsholm A/S har vi et stort udvalg af nostalgisk, klassisk og moderne julepynt til både private og erhverv, der vil skabe den helt rette julestemning. Gå på opdagelse her på siden og find inspiration til alle dine juledekorationer.  

JULEPYNT, DIY JULETING, NISSELANDSKABER OG MEGET MERE

Julen er hjerternes fest, og derfor har vi et væld af skønne julehjerter, stjerner og sløjfer i et utal af varianter og farvenuancer. Her er julepynt i rød og grøn kombineret med metaller meget populære. Så er du sikret smuk juletræspynt. Vi tilbyder både julepynt til dig der ønsker diy julepynt, klassisk julepynt og mere antik julepynt i look. 

Vi har også ranker og guirlander, kunstige grene og julebelysning, der passer perfekt til dekoration i butiksvinduet. Du kan også finde både store og små gavepakker til indretning af din butik - og vi sælger også nytårspynt til når julen er overstået.

Den søde juletid byder på sammenkomster med familie og venner, samt hygge hjemme i stuerne. Derfor er det vigtigt at indrette sin bolig med dansk julepynt, som skabe hygge og juleglæde, der kan mærkes og nydes. Hvis julepynten skal være som i de gamle dage, men med et moderne tvist, så giver vores mange skønne julekugler den helt rigtige stemning.

Hvis du er på jagt efter moderne julepynt, vil vi anbefale, at du tager et kig på vores store udvalg af julestjerner.

FÅ INSPIRATION TIL ÅRETS JULEPYNT

Selvom julens traditioner minder om hinanden fra hjem til hjem, så har hver enkelt familie ofte forskellige holdninger til, hvordan der skal pyntes op til jul og med hvilket julepynt. Men er du på udkig efter ny inspiration til juleudsmykningen, så kan vi anbefale flere måder, hvorpå du kan bringe julen ind i hjemmet eller butikken på.

Det er altid en god idé at pynte op med julepynt, der matcher din indretning, så du får et gennemført stiludtryk. Her kan du sprede julestemning ved at kombinere dit gamle julepynt med elegant og moderne julepynt i nye og kreative opstillinger. 

Lys er også utrolig vigtigt, da det spreder glæde og hygge både inde og ude. Dekorer med adventskrans, lyskæder og dekorationsbelysning for at skabe en magisk stemning. For de fleste er der ingen jul uden et juletræ. Lad derfor juletræet være omdrejningspunktet og pynt det med smuk juletræspynt og en funklende julestjerne.

Hos Brøndsholm A/S kan du altid finde et stort udvalg og masser af inspiration til årets julepynt og du kan blive opdateret på julens trends og tendenser.

TRE FUN FACTS → DET VIDSTE DU IKKE OM JULEN OG PYNTEN

Her får du lidt sjove facts om julen og julepynt, som du måske ikke kendte:

Nr. 1 - Julemanden gik i sort

Uanset om du tror på ham eller ej, har han ikke altid gået i rødt tøj. For bare 100 år siden optrådte han mest i mørkt tøj. Den røde dragt så dagens lys i USA i begyndelsen af det 20. århundrede.

Nr. 2 - Julekortet startede i 1843

Det var britten Sir Henry Cole, der opfandt julekortet. Han var en travl mand og hans tid var kostbar. Derfor fik han i 1843 en idé: Han fik en kunstner til at tegne et julekort, som han fik trykt i 1000 eksemplarer. Og det lagde grunden for julekortet, som vi kender det i dag.

Nr. 3 - Jernkors som julepynt

Nazisterne havde mange problemer med den traditionelle jul. For det første var Jesus jøde, og for det andet fandtes julestjerner typisk i to modeller, der begge var problematiske: En femtakket - der lignede et kommunistisk symbol - og en sekstakket der mindede om den jødiske davidstjerne. Derfor prøvede de at få tyskerne til at bruge jernkors i stedet, men det blev aldrig populært i befolkningen.

Læs mere
Julepynt | Stort udvalg i pynt til julen

Underkategorier

Juletræspynt
Julen er en fantastisk tid, hvor du skal finde dit smukke juletræspynt frem....
Gå till kategori
Julefigurer
Hos Brøndsholm A/S finder du et stort udvalg af søde julemænd og skønne...
Gå till kategori
Hjerter
Mørket bliver tættere, kulden trænger ind i krogene og dagene bliver...
Gå till kategori
Stjerner
Når julen nærmer sig, er der tradition for at pynte op. Det gælder i de...
Gå till kategori

194 produkter

Aktive filtre

Tomteluva

Nissehue

Pris 5,00 kr.
4942