Store kunstige planter

Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af store kunstige planter. Med de kunstige planter kan du løfte indretningen i et lokale på mange forskellige måder. Vores store kunstige planter kommer i forskellige former, størrelser og farver, så du nemt kan indrette dit hjem, kontor eller butik med naturtro dekorationer. Placér dem på gulvet, bordet eller i vindueskarmen for at give mere liv til omgivelserne.

Bredt udvalg af store kunstige planter

Hos Brøndsholm finder du flere typer af store kunstige planter, så uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde det hos os. Se for eksempel oliventræerkroton træet og figentræer - de er alle i potte og kan

Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af store kunstige planter. Med de kunstige planter kan du løfte indretningen i et lokale på mange forskellige måder. Vores store kunstige planter kommer i forskellige former, størrelser og farver, så du nemt kan indrette dit hjem, kontor eller butik med naturtro dekorationer. Placér dem på gulvet, bordet eller i vindueskarmen for at give mere liv til omgivelserne.

Bredt udvalg af store kunstige planter

Hos Brøndsholm finder du flere typer af store kunstige planter, så uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde det hos os. Se for eksempel oliventræerkroton træet og figentræer - de er alle i potte og kan placeres hvor end, du ønsker det.

 

Udover træer har vi også eksotiske planter som bambuskaktus og agave planter. Alle planter er lavet af så høj kvalitet, at de let kan forveksles med rigtige. Forskellen er blot, at de kunstige store planter ikke kræver nogen pleje, og kan holde sig flotte året rundt.

 

Planter og træer i forskellige størrelser

Vores planter og træer findes i flere forskellige størrelser. Leder du efter en stor kunstig plante, der fylder i bredden eller i højden? Hvis du leder efter en høj plante, kan du med fordel tjekke vores stuebirk med en højde på 140 cm. Dette er en meget smuk og naturtro birk, der passer rigtig godt til hjemmet såvel som kontoret.

 

Vores monstera plante er også en meget populær mulighed. Planten er ideel at have stående på gulvet - kombinér den eventuelt med andre kunstige planter eller lad monsteraen stå alene.

 

Indret dit hjem eller arbejdsplads med store kunstige planter

Store kunstige planter kan være en fantastisk tilføjelse til enhver indretning, da de kan tilføje en naturlig og livlig følelse til rummet uden at kræve samme vedligeholdelse som levende planter. Særligt store kunstige grønne planter kan være en god måde at friske et rum op på.

 

Brugen af kunstige planter er derfor en nem måde at pifte hjemmet, arbejdspladsen, butikken eller et ellers ret ensformigt miljø op. Skal dine kunstige planter stå på arbejdspladsen eller i en butik, skal du heller ikke bekymre dig om, hvem der skal pleje dem henover weekenden eller i ferierne. Hos Brøndsholm har vi lavet en guide til, hvordan du kan bruge kunstige planter til indretning af altanen eller til indretning af dit drivhus, hvor du kan finde en masse inspiration.

 

Når du skal indrette med kunstige planter, er det vigtigt, at du vælger en størrelse, som passer til rummets dimension. Store kunstige planter passer eksempelvis rigtig godt i større rum eller rum, hvor der er højt til loftet. Ligeledes er de flotte at have stående i hjørnet af et rum, for at skabe et mere livligt udtryk.

 

Fordele ved kunstige planter

Der er mange fordele ved store kunstige planter frem for eksempelvis rigtige planter. En fordel ved kunstige planter er, at de ikke kræver nogen pleje. Du skal ikke bekymre dig om at vande for lidt eller for meget. Det betyder også, at du kan placere dem, hvor du vil – sollys og temperatur betyder ikke noget. Du kan derfor placere dine kunstige planter i områder uden sol, uden at de visner og bliver kedelige at se på. Hvis du vælger at placere dine kunstige planter i direkte sollys, skal du dog være opmærksom på, at solen kan få farven til at blegne over tid på din kunstige plante. Dog er der mulighed for at få kunstige planter med UV-beskyttelse, hvor farven ikke falmer af for meget sol. Disse planter med UV-beskyttelse kan være smarte at bruge i vindueskarmen, hvor sollyset kommer direkte ind. Du kan læse vores inspirationsguide til, hvordan kunstige planter kan bruges som pynt i vindueskarmen. 

 

Noget af det bedste ved dine store kunstige planter er også, at de aldrig vil visne. De er derimod flotte og friske at se på året rundt. Samtidig kan de genanvendes og genbruges i mange år, hvilket gør dem mere bæredygtige end levende planter. Kunstige planter kræver nemlig ikke pesticider eller gødning, som kan være skadelige for miljøet.

 

Husk dog at støve dine kunstige planter af regelmæssigt, så de holder sig flottest muligt.

 

Køb store kunstige planter hos Brøndsholm

Her hos Brøndsholm kan du nemt vælge dine favoritter blandt et stort udvalg af store kunstige planter. Her finder du selvfølgelig også en række andre kunstige planter til at pynte med derhjemme eller på kontoret. Se for eksempel vores kunstige hængeplanterblomster og mindre planter i potter. Supplér med stilfulde vaser og krukker og pynt derefter med puder og gardiner.

 

Vi hjælper dig med at skabe de rammer, du føler dig godt tilpas i. For yderligere spørgsmål til produkterne i vores sortiment, kan du altid kontakte vores kundeservice eller ringe til os på +45 70 20 36 35.

Læs mere
Store kunstige planter | Brøndsholm

32 produkter

Aktive filtre