Kunstig plantevæg

Hos Brøndsholm kan du finde flotte kunstige plantevægge. Med en plantevæg skaber du en grøn og naturlig atmosfære samtidig med, at du inviterer naturen ind i hjemmet og offentlige rum på en effektiv måde.

Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige indendørs og udendørs plantevægge, så du kan finde en variant, der passer til dine specifikke ønsker. Du kan bruge plantevæggen til at skabe en rolig og harmonisk atmosfære, bruge den som rumdeler eller som en måde at få så meget grønt som muligt ind i et rum med begrænset gulvplads.

 

Grønne plantevægge kan også fungere som en form for vægdekoration f.eks. i en reception eller et kontorfællesskab,

Hos Brøndsholm kan du finde flotte kunstige plantevægge. Med en plantevæg skaber du en grøn og naturlig atmosfære samtidig med, at du inviterer naturen ind i hjemmet og offentlige rum på en effektiv måde.

Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige indendørs og udendørs plantevægge, så du kan finde en variant, der passer til dine specifikke ønsker. Du kan bruge plantevæggen til at skabe en rolig og harmonisk atmosfære, bruge den som rumdeler eller som en måde at få så meget grønt som muligt ind i et rum med begrænset gulvplads.

 

Grønne plantevægge kan også fungere som en form for vægdekoration f.eks. i en reception eller et kontorfællesskab, hvor der ønskes en grønnere atmosfære. De fungerer også lyddæmpende i større lokaler, hvilket er særligt praktisk i et kontorfællesskab. En indendørs plantevæg kan desuden bruges til festlige begivenheder, hvor væggen bruges som baggrund til fotografering af gæsterne.

 

Du kan selvfølgelig også kombinere vores forskellige varianter af blad- og græs plader. Vælg for eksempel en harmonisk bladmix plade, blomster, en græs plade, samt et panel af mos og planter. Med vores store udvalg kan du forme din kunstige plantevæg, præcis som du vil have den.

 

Hvis du ønsker at lave din egen plantevæg (indendørs DIY plantevæg), har vi lavet en guide, hvor du kan læse mere om, hvor og hvordan du kan lave forskellige former for plantevægge.

 

Kunstige plantevægge til hjemmet, kontoret eller hotellet

Kunstige plantevægge er den perfekte løsning til at tilføje en grøn og livlig atmosfære til dit hjem eller på kontoret. Det kan også være til restauranter og hoteller, der ønsker en flot grøn dekoration på væggen. Uanset om du ønsker at skabe en afslappet og naturlig stemning i stuen, et inspirerende arbejdsmiljø på kontoret eller en indbydende atmosfære i din butik, så er en kunstig plantevæg et ideelt valg.

 

I hjemmet kan en plantevæg skabe en følelse af friskhed og naturens skønhed. Den grønne væg af planter kan placeres i stuen, køkkenet, spisestuen eller ethvert andet rum, hvor du ønsker at tilføje et strejf af grønt.

 

På kontoret kan plantevægge skabe et behageligt og inspirerende arbejdsmiljø. De tilføjer en grøn og beroligende atmosfære, der kan hjælpe med at reducere stress og øge produktiviteten. En kunstig plantevæg kræver ingen speciel pleje, så du kan nyde dens fordele uden at skulle bekymre dig om at vande eller passe planterne. Den eneste pleje, de kræver, er at blive støvet af i ny og næ.

 

I butikken kan en grøn plantevæg være med til at skabe en indbydende og attraktiv atmosfære for dine kunder. Den tilføjer et grønt og naturligt touch til indretningen, der kan bidrage til at skabe en behagelig købsoplevelse.

 

Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller butikken, kan en kunstig plantevæg fra Brøndsholm tilføje skønhed, friskhed og en grøn atmosfære til ethvert rum. Udforsk vores brede udvalg af kunstige plantevægge og find den perfekte løsning til at skabe et levende og naturligt miljø.

 

Fordele ved en kunstig plantevæg

Der er flere fordele ved en kunstig plantevæg. Først og fremmest er en kunstig plantevæg en fantastisk måde at tilføje grønne og naturlige elementer til dit hjem, kontor eller butik – og så er det en engangsinvestering; det vil sige, at du sparer penge ved at købe en kunstig plantevæg.

 

Derudover kræver en kunstig plantevæg minimal vedligeholdelse. Du behøver ikke bekymre dig om vanding, beskæring eller behovet for sollys, da de kunstige planter altid vil bevare deres friske og livlige udseende. Dette gør det ideelt for dem, der ikke har grønne fingre eller har travlt med andre opgaver. Du kan nyde den grønne atmosfære uden at skulle bruge tid og energi på at passe planterne.

 

En anden fordel ved en plantevæg er dens holdbarhed. Ægte planter kan visne, tabe blade eller blive beskadiget over tid, men de kunstige planter i en plantevæg vil bevare deres smukke udseende i lang tid.

 

Med en kunstig plantevæg kan du nyde fordelene ved grønne planter uden besvær med vedligeholdelse. Den kræver minimal pleje, er holdbar, giver dig kreativ frihed og er et miljøvenligt valg. Uanset om det er en plantevæg til indendørs eller udendørs brug, kan du finde det hos os.

 

Kunstig plantevæg til indendørs og udendørs brug

En kunstig plantevæg er en alsidig løsning, der kan bruges både indendørs og udendørs, såfremt den er med UV. Den tilføjer et strejf af grønt og natur til ethvert miljø, uanset om det er dit hjem, kontor, restaurant, butik eller udendørs rum.

 

Når det kommer til indendørs brug, kan en kunstig plantevæg skabe et levende og frodigt miljø i ethvert rum. Den er ideel til at tilføje farve, tekstur og naturlig skønhed til vægge, der ellers kan virke kedelige eller tomme.

 

Udendørs brug af en kunstig plantevæg åbner op for utallige designmuligheder. Den kan bruges til at skabe en smuk og vedligeholdelsesfri have-væg, der vil pryde din terrasse, altan eller gårdhave. En kunstig plantevæg er vejrresistent og kan modstå udfordringer som regn og vind, hvilket gør den ideel til udendørs brug året rundt. Vælg dog vores plantevægge med UV-beskyttelse, så farven ikke ender med at falme i solen.

 

Bemærk, at vi er i gang med at udvikle endnu flere plantevægge med UV-beskyttelse – indtil da kan du finde vores eksisterende plantevægge og andre kunstige planter med UV-beskyttelse her.

 

Uanset om du vælger at bruge plantevæggen indendørs eller udendørs, kan du nyde fordelene ved at skabe et grønt og naturligt miljø uden bekymring for vedligeholdelse. En kunstig plantevæg giver dig mulighed for at nyde den visuelle skønhed og friskhed af grønne planter, uden at det skal vedligeholdes.

 

Stort udvalg af plantevægge til hjemmet eller virksomheden

Hos Brøndsholm har vi et stort udvalg af smukke, kunstige plantevægge, uanset hvilken stil, du foretrækker, herunder:

 

Bladmix plader
Blomster
Græsplader
Paneler af mos og planter
Lavendelplader
Espalierer

 

Med vores store udvalg af plantevægge har du mulighed for at skabe det visuelle udtryk, der passer ind i dit hjem eller dit kontor.

 

Leder du efter et større udvalg af kunstige planter til at dekorere enten dit hjem, butikken eller din arbejdsplads? Udforsk vores store sortiment af både kunstige hængeplanter og kunstige planter, der giver dig mulighed for at skabe en grøn oase og en hyggelig dimension til din indretning.

 

Sådan plejer du din kunstige plantevæg

Det positive ved kunstige plantevægge er, at de ikke kræver omfattende vedligeholdelse - som generelt er én af ​​de mange fordele ved at dekorere og indrette med kunstige planter. Når du hænger din plantevæg op, skal du heller ikke forholde dig til lysforhold eller allergier.

 

Det kan dog være en god idé at rense din plantevæg fra tid til anden for støv eller andet. Støv af, når du synes det er nødvendigt.

 

Kunstig plantevæg: Størrelse og montering

Er du på udkig efter en kunstig plantevæg, der kan bruges på mange forskellige måder, uanset stil og behov? Så er du kommet til det rette sted.

 

Vores kunstige plantevægge kommer i størrelsen 50 x 50 cm og som espalier i størrelsen 135 cm x 120 cm. Disse variationer i størrelsen gør det muligt for dig at skabe det udtryk, der passer bedst til dit rum.

 

Vælg mellem mindre plader – sat sammen som en større plantevæg, der kan dække hele vægge og skabe en iøjnefaldende effekt – eller dekorér en lille væg med en enkelt plade for et enkelt og minimalistisk udtryk.

 

Du kan også skabe et smukt espalier, der kan bruges som afskærmning til eksempelvis terrassen eller altanen. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker, at din kunstige plantevæg skal se ud. Med vores tilpassede muligheder kan du nemt skabe præcis det grønne rum, du drømmer om, og som passer ind i dit hjem.

 

Køb kunstige plantevægge og andre planter hos os

Hos Brøndsholm kan du købe plantevægge i flere varianter. Alle vores plantevægge er af høj kvalitet og vil forblive smukke i mange år. Brug vores dejlige grønne løv- og græsplader som baggrund i et butiksvindue eller som vægdekoration i en reception, på kontoret, i mødelokalet eller et andet sted, der trænger til lidt ekstra grønt. Med vores kunstige plantevægge er det nemt at bringe naturen indenfor og skabe en grønnere atmosfære.

 

Udover kunstige plantevægge tilbyder vi også små og store kunstige planter, UV-beskyttede planter til udendørs miljøer, men selvfølgelig også kunstige hængeplanter og meget mere. Du kan se vores samlede sortiment indenfor kategorien kunstige planter her hos Brøndsholm.

 

For yderligere spørgsmål til produkterne i vores sortiment, kan du altid kontakte vores kundeservice eller ringe til os på +45 70 20 36 35.
Læs mere
Kunstig plantevæg | Køb online | Brøndsholm

20 produkter

Aktive filtre