Hylder

Hylder og reoler til udstilling og opbevaring

Hos Brondsholm.dk tilbyder vi et stort udvalg af enkle og elegante hylder og reoler, som med deres stilsikre designs både kan bruges til opbevaring af eksempelvis bøger samt til udstilling af billeder, brugskunst og lignende. Ingen af vores hylder og reoler er klassiske – til gengæld er de alle sammen unikke møbler, som følger tidens tendenser med deres minimalistiske og nordiske design. Vores brede sortiment byder på hylder og reoler i mange forskellige størrelser, designs, træsorter- og farver, der alle kan erhverves til yderst fordelagtige priser. Derfor har vi med garanti også en hylde eller reol, som falder...

Hylder og reoler til udstilling og opbevaring

Hos Brondsholm.dk tilbyder vi et stort udvalg af enkle og elegante hylder og reoler, som med deres stilsikre designs både kan bruges til opbevaring af eksempelvis bøger samt til udstilling af billeder, brugskunst og lignende. Ingen af vores hylder og reoler er klassiske – til gengæld er de alle sammen unikke møbler, som følger tidens tendenser med deres minimalistiske og nordiske design. Vores brede sortiment byder på hylder og reoler i mange forskellige størrelser, designs, træsorter- og farver, der alle kan erhverves til yderst fordelagtige priser. Derfor har vi med garanti også en hylde eller reol, som falder i god smag hos dig.

 

Dekorative hylder og reoler

De hylder og reoler, du finder på denne side, er ikke blot lavet til opbevaring – de er også designet til at være dekorative i sig selv. Formen på din nye reol bestemmer du selv, vi har både høje og lave, brede og smalle samt mørke og lyse reoler med og uden hjul. Hvad angår hylder, har du ligeså mange valg. Vi tilbyder alt fra sekskantede hylder, dekorationshylder og kubehylder til hylder formet som et hus og flade hængehylder med reb- eller snorophæng, som du kan købe som sæt med to eller tre hylder i hver.

 

Mangler du andet boliginteriør end hylder og reoler?

I så fald finder du under denne kategori også unikke produkter såsom plantereoler fremstillet i en kombination af sandsten og teaktræ, kommoder i antikt design, skabe i retrostil, dekorationskasser, præsentationsstativer og mange former for stiger, herunder dekorationsstiger og wienerstiger. Er du på udkig efter andet interiør til din bolig end dette, vil vi opfordre dig til at tage et kig på vores inspirerende sortiment af boligtekstiler, dekoeffekter og belysning.

Læs mere
Hylder og reoler | Spændende udvalg online ⇒ Brondsholm.dk

12 produkter

Aktive filtre