Brøndsholm er med sin lange historie kendt af mange og kendt for kvalitet, troværdighed, god kundeservice og imødekommenhed. Værdier vi arbejder ihærdigt for at fastholde til gavn for vores kunder. Vi tilbyder et omfattende sortiment af dekorations-/festartikler og salgsfremmere til detailforretninger, butikskæder, varehuse, butikscentre, virksomheder, institutioner og private. Vores lager er omfattende, og det vi ikke viser, kan vi ofte skaffe hjem til dig indenfor nogle få dage. Eksempler på sortimentet er dekomaterialer til højtider, festartikler, kunstige træer, skilte og streamers, julebelysning og tilbudsvarer. I mange år har vi hjulpet vores kunder i detailhandlen med valg af stil ved årets store højdepunkter - halloween, jul, nytår, fastelavn og påske. Vi har fokus på tid, tendenser og udvikling, hvorfor vi også løbende supplerer med nye spændende produkter og tiltag.

Hvis du mangler dekoratør-hjælp, så kontakt os på telefon 70 20 36 35 eller på mail. Vi giver et uforpligtende tilbud på leje af en dekoratør og dekoration af din butik, messestand eller displays. Vi kan også hjælpe med at arrangere en tema-fest eller salgs-event. 

Dekorationsbelysning til indendørs og udendørs løsninger bliver et stadig større forretningsområde. Af eksempler kan nævnes ophængning på facader, lysmaster, wirer på hovedgader, butikscentre og bytorve. Ud over standardkæder producerer vi også ud fra dine ideer og dit oplæg.


LUKKET Kr. Himmelfart

Vi holder lukket torsdag d. 9 og fredag d. 10. maj i forbindelse med Kr. himmefartsdag.
Webshoppen er åben, og ordrer bliver behandlet fra mandag 13. maj.

Brøndsholm A/S
Marielundvej 18
DK-2730 Herlev
Tlf. 7020 3635
CVR nr. 11 17 01 88 / Etableringsår 1987


Åbningstider Shoowroom:

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 9.00 - 15.00
kl. 9.00 - 12.00
eller efter aftale

OBS!  Vores lager er flyttet til Korsør, så det er ikke muligt at afhente i Herlev
Åbningstider Kundeservice:

Mandag-torsdag
Fredag

kl. 9.00 - 16.00
kl. 9.00 - 12.00