Sådan kan du fejre Valentinsdag

- Kategorier: Nyheder

Valentinsdag falder i år tirsdag d. 14 februar og er dagen, hvor kærligheden fejres mange steder i verden. Dagen er kendt som ’de elskendes helligdag’ og traditionen med at fejre kærligheden bliver mere og mere populær, også i Danmark med kærestepar og elskende der udveksler kort, blomster, chokolade og andre gaver, som bevis på gensidig kærlighed.

Strø rosenblade

Skal du holde en middag på Valentinsdag eller en anden dag med kærligheden som tema, kan du med stor effekt strå rosenblade på bordet – eller måske endda på sengen. Den røde rose og dens blade er forbundet med kærlighed, men hvis du ikke nænner at tage blade fra en ægte rose, kan du bruge fine rosenblade fravores sortiment. Man skal helt tæt på og måske endda røre ved dem, for at se at bladene ikke er ægte.

Du kan også bruge rosenblade til at strø ud på et podie, som bordpynt, eller ligge dem på et fad eller i en skål sammen med andre blade og blomsterhoveder. 

Rosenbladene findes i tre farver hvide, lyserøde og røde. Rosenbladene er lavet i satin, og måler ca. 4 cm, de sælges i poser med 60 stk. i.

Pak din gave i et hjerte æske

Vil du give din elskende en fin gave, men mangler et flot æske at give den i? Så kan du bruge vores gennemsigtige hjerteformede hjerter – pak gaven ind i silkepapir og put i æsken. Du kan også sætte blomsterblade i og hænge op med en fin silkesnor. 

Give en kæmpe rose i kunstsilke

Vores 1 meter høje rose i kunstsilke er simpelthen så fine og giver en flot effekt, når de stilles frem i en flot høj vase – eller gives som gave.

Hæng store røde hjerter op i vinduet

Vores store røde hjerter er så flotte og nemme at hænge op i vinduet, så alle kan se at kærligheden er i fokus i din butik.

vores forårskatalog kan du se mange andre produkter og ideer til Valentinsdag, hvis du skal dekorere op til en middag, fest eller i en butik. Det er bestillingsvarer og du skal regne med ca. 8  arbejdsdage til levering, da de kommer fra vores centrale lager i Holland.