Potter & krukker

POTTER OG KRUKKER TIL ENHVER SMAG

Er du født med et sæt grønne fingre, eller er du ligesom os andre hoppet med på plastik plante-moden? Og har du ledt forgæves efter potter og krukker, som er lige så smarte som planterne selv? 

Så er du kommet til det rette sted. Hos Brøndsholm er vi bevidste om, at de fleste danskere efterhånden har indrettet en mindre jungle i deres eget hjem. Derfor har vi aldrig haft flere potter og krukker i vores sortiment, end vi har lige nu. Vi har et stort udvalg af krukker og potter til vores kunstige planter, som ofte kommer i en kedelig plastik potte. I vores sortiment kan du både finde en beholder til både kunstige og rigtige...

POTTER OG KRUKKER TIL ENHVER SMAG

Er du født med et sæt grønne fingre, eller er du ligesom os andre hoppet med på plastik plante-moden? Og har du ledt forgæves efter potter og krukker, som er lige så smarte som planterne selv? 

Så er du kommet til det rette sted. Hos Brøndsholm er vi bevidste om, at de fleste danskere efterhånden har indrettet en mindre jungle i deres eget hjem. Derfor har vi aldrig haft flere potter og krukker i vores sortiment, end vi har lige nu. Vi har et stort udvalg af krukker og potter til vores kunstige planter, som ofte kommer i en kedelig plastik potte. I vores sortiment kan du både finde en beholder til både kunstige og rigtige planter. 

Vores udvalg spænder utroligt bredt, og der er helt sikkert noget til enhver smag. Vi har både krukker og potter der kan bruges indendørs, og som kan bruges udendørs. Vi har havekrukker, blomsterkrukker, potter til planter og alt derimellem. 

De er allesammen smarte og nutidige, og de fås i et utal af højder, bredder, designs, materialer og farver. Så ligegyldigt hvad du er på jagt efter, har vi formentlig noget, der falder i din smag.

KRUKKER TIL HAVEN OG HUSET

Vi har potter og krukker til alle scenarier. Om du skal bruge krukker til haven, eller om du mangler noget nyt til huset, så har vi noget for dig.

Uanset om du ønsker at skabe en eksotisk stemning i dit hjem med krukker, der hænger ned fra loftet, eller om du vil fylde gulvpladsen ud med krukker på ben, der skaber luft ved at løfte planterne op på elegant vis. 

Vores flotte hængekrukker fås i søgræs eller træ og med læderstropper eller rebophæng. Til gulvet, jorden og andre horisontale overflader har vi alt fra potter i sort genbrugsgummi fra dæk, elegante terrakottakrukker, lerkrukker og dekorative brune papirsposer med plante-illustrationer eller zigzag print, som du eksempelvis kan bruge til kunstige planter.

Ligegyldigt hvilken størrelse dit hjem har, kan du give dine omgivelser liv ved hjælp af potter og krukker. Med dem kan du give dit hjem et mere personligt præg, ved at skabe nogle unikke og flotte udsmykninger. 

HVORDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE BLOMSTERKRUKKE ELLER PLANTEKRUKKE?

At vælge de rigtige blomsterkrukker og plantekrukker, handler først og fremmest at finde den stil, som du bedst kan lide. Men det er også vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Og det er selvfølgelig afhængigt af, hvilken blomst eller plante, som du vil dyrke i dem.

Her er det specielt vigtigt, at du ikke vælger noget, som er for småt, da du så nemt vil risikere at undervande. Samtidig har nogle planter et stort rodnet, og vil derfor ikke passe i en lille potte eller krukke.

En tommelfingerregel er, at mindre blomster eller planter normalt ville kunne klare sig en krukke eller potte som er mellem 30-40 cm i diameter. Hvis planten er større, eksempelvis et frugttræ, har det brug for noget større. 

Hvis du vil have flere tips og tricks til tilplantning, kan du kigge hos havemagasinet havefolket.dk, hvor der er masser af hjælp at hente. 

MANGLER DU ANDET BOLIGINTERIØR?

Foruden potter og krukker, finder du under denne kategori også vandkander, have-spande med tilhørende skovle og western-inspirerede dekorationer til haven såsom store træhjul og halverede vintønder.

Foretrækker du vaser frem for potter og krukker, så tag et kig på vores smukke udvalg af vaser og flasker. Mangler du andet boliginteriør, opfordrer vi dig til at tjekke hele vores inspirerende sortiment ud.

Læs mere
Potter og krukker | Se vores store udvalg ⇒ Brondsholm.dk

91 produkter

Aktive filtre