Planter til altan: Sådan indretter du din altan med kunstige planter

- Kategorier: Nyheder

Med planter til altanen kan du nemt skabe en grøn lille oase. Altanen er et sted, hvor du kan nyde den friske luft og få en tiltrængt pause fra det pulserende byliv. Hvis du drømmer om at forvandle din altan til en frodig oase uden bekymringer om vanding og sollys, så er du landet det rette sted. Kunstige planter kender ingen sæsoner. Uanset om det er sommer eller vinter, vil din udendørs plantevæg bevare sin livlige farve og frodige udseende hele året rundt. Der er ingen bekymringer om vissent løv eller tab af farve.

Hos Brøndsholm har vi specialiseret os i at transformere dine altaner med vores nøje udvalgte sortiment af kunstige planter, der stråler af naturlig skønhed uden krav til daglig pleje. Læs med og få tips til hvordan du kan indrette din altan med kunstige planter. 

Skab variation med forskellige planter

En af fordelene ved kunstige planter er muligheden for at lege med forskellige typer. Mix og match farver og teksturer for at skabe en naturlig og livlig atmosfære på din altan, uanset om du går efter en tropisk stemning eller noget mere subtilt. 

Hvis du ønsker at skabe en grøn stemning på din altan, kan du for eksempel bruge en blanding af både kunstige plantevæggekunstige hængeplanter og kunstige planter i potter i varierende størrelser og teksturer. Mix eventuelt med nogle kunstige blomster grene for at få flere farvenuancer i spil. 

Dog skal du være opmærksom på, at solen kan blege dine kunstige planter. Er det en åben altan, bør du derfor vælge kunstige planter med UV-beskyttelse. Er det en overdækket altan, kan du godt bruge ovennævnte kunstige planter.

Overvej pladsen på altanen

Når det kommer til at indrette din altan med kunstige planter, er det vigtigt at tænke på pladsen, du har til rådighed.

For dem med små altaner handler det om at maksimere hvert kvadratmeter. Vælg nogle kunstige hængeplanter for at frigøre gulvpladsen. Du kan også overveje at udnytte den lodrette plads ved at benytte en kunstig plantevæg.

En smart idé er at vælge kunstige planter, der ikke kræver store potter eller jordvolumen, så du kan indrette din lille altan med lethed. Overvej også at placere nogle mindre kunstige planter til altankasser som eksempelvis vores kunstige planter og blomster i potte.

For dem, der er velsignet med en rummelig altan, er det kun fantasien, der sætter grænser. Opret zoner ved at gruppere store kunstige planter i potter, og skab et imponerende midtpunkt med høje buske eller træer for at give skygge og privatliv.

Leg med forskellige højder, farver og teksturer for at skabe en naturlig atmosfære. Brug store kunstige planter som fokuspunkter og fyld derefter ud med mindre planter omkring dem. Overvej at bruge potteplanter i forskellige størrelser og former for at give din store altan en dynamisk og levende karakter.

    

Fordele ved kunstige altan planter

Planter til altanen gør det nemt at skabe en lille grøn oase. Dog er det ikke alle, som har grønne fingre, og det kan være svært at holde planterne friske og flotte. Med kunstige altanplanter fra Brøndsholm, kan du dog skabe et frodigt åndehul uden besværet ved vedligeholdelse. 

Der er mange fordele ved at bruge kunstige altan planter. Den største fordel er, at de kræver minimal vedligeholdelse. Med kunstige planter slipper du for vanding, beskæring og brug af gødning. Det gør det også til et miljøvenligt alternativ, da der ikke foregår noget vandspild. Samtidig er kunstige planter til altanen en billigere løsning, der bevarer deres skønhed uden løbende omkostninger.

Mange af vores kunstige planter kommer med UV-beskyttelse, hvilket betyder, at de er skabt med materialer, der modstår de skadelige virkninger af solens ultraviolette stråler. Så hvis du ønsker at forvandle din udendørs plads til et blomstrende paradis uden at bekymre dig om solens blegende effekt, så er vores kunstige planter med UV-beskyttelse det perfekte valg.

Køb naturtro kunstige planter hos Brøndsholm

Gør din altan til en grøn oase med kunstige planter fra Brøndsholm. Uanset om din altan er stor eller lille, kan du finde naturtro planter, der tilføjer en forfriskende atmosfære. Vores nøje udvalgte udvalg af kunstige planter er designet med fokus på realisme, så du kan nyde skønheden ved grønne omgivelser uden besværet med vedligeholdelse.

Så tag et kig på vores brede udvalg af kunstige planter til altanen, hvor du kan finde både store og mindre kunstige planter, kunstige plantevæggekunstige hængeplanter og meget mere.

For yderligere spørgsmål til produkterne i vores sortiment, kan du altid kontakte vores kundeservice eller ringe til os på +45 70 20 36 35.