Inspiration til din juledekoration 2020

- Kategorier: Nyheder

Juletiden er blandt andet kendetegnet ved de mange smukke juledekorationer, kalenderlysdekorationer, adventskranse og nisselandskaber, der er med til at skabe lys i den mørke tid. Juledekorationer findes i mange forskellige varianter, og du kan selv lave dem, så du får præcis den stil, som giver dig den helt rigtige julestemning i dit hjem. Derudover er juledekorationer en hyggelig familie-juleaktivitet, hvor hele familien kan samles om at være kreative i fællesskab.

Kom i gang med din hjemmelavede juledekoration

Mulighederne for at designe den perfekte dekoration er uendelige - så vi har derfor samlet nogle ideer til, hvordan du kan komme i gang med din 2020 juledekoration. 


Et godt sted at starte din kreative proces er at finde de ting, du vil bruge til din personlige dekoration. Hvilket udtryk går du efter? 

Uanset hvad, er det en god ide at sig klart, hvad det er man leder efter. Så gå på opdagelse i hvilke elementer, som du gerne vil bruge. Når du har dine elementer på plads, er det let som en leg at kreere dit mesterværk af en juledekoration

Find materialer til din dekoration 2020

Du har styr på elementerne til din dekoration, men julen er en travl tid, hvor det kan være svært at nå det hele. Du havde måske ønsket dig at gå en tur i skoven og finde nogle af dine grankogler og lidt friskt gran til din juledekoration, men nåede det desværre ikke.

Heldigvis findes der en løsning på dette problem! Juledekorationer behøver nemlig ikke være et tidskrævende projekt! Du kan faktisk spare både tid og penge ved at finde de bedste materialer til din juledekoration online - det kan samtidigt være en hjælp til overblikket og planlægningen af et hyggeligt julearrangement. Du kan finde inspiration til din juledekoration i Brøndsholms samlede sortiment af julepynt her.

Vær kreativ med pynt til dine juledekorationer 

Tænk ud af boksen med dine dekorationer! Vores udvalg af julepynt til din juledekoration indeholder alt fra farverige julekugler, grankogler, kunstige granguirlander, julestjerner til diverse julefigurer - og meget mere. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil designe din juledekoration. Du kan blandt andet finde inspiration til hvordan du kan sammensætte din juledekoration på billederne i dette indlæg.

3 gode råd til din kreative juledekoration 

  1. Finish er vigtigt og gør juledekorationer flotte og til noget helt specielt! Glimmer og snespray er glemte klassikere, der kan få din juledekoration se mere professionel ud. Så husk at have det med på listen over elementer du skal have med i din dekoration. 

  1. Du kan brandsikre din juledekoration. Et godt råd, når du skal i gang med en juledekoration, der indeholder et stearinlys, er at forsøge at brandsikre den så meget som muligt. Det kan eksempelvis gøres ved at vælge kunstigt gran, kunstige blomster eller andre elementer i et mere brandsikkert materiale. 

  1. Find et stabilt fundament. Når du skal i gang, er det vigtigt, at juledekoration er placeret på et godt og stabilt fundament. Det kunne være i form af et fad, bakke eller lignende. På den måde har du mulighed for at flytte din dekoration rundt, uden den går i stykker og samtidigt kan et smukt fad bidrage til et mere færdigt udtryk. Dette gælder selvfølgelig ikke, hvis din juledekoration er en bordopdækning eller lignende. 


Vi håber, du har fundet lidt inspiration til, hvordan du vil lave din juledekoration 2020. Du kan hente mere inspiration og finde flere billeder af juledekorationer på vores side eller gå på opdagelse på vores side og finde de helt rigtige ting til din dekoration. Hvad end du er til det klassiske julepynt eller det mere moderne udtryk, så har Brøndsholm det du leder efter.