Inspiration til din juledekoration

- Kategorier: Nyheder

Juledekorationer

Juledekorationer er et must have i julepynten og en fast inventar i de fleste danske hjem i december måned. De er smukke, pynter og er med til at skabe lys i den mørke tid. Juledekorationer findes i mange forskellige varianter, og du kan selv lave dem, så du får præcis den stil, som giver dig den helt rigtige julestemning i dit hjem. Derudover er juledekorationer en hyggelig familie-juleaktivitet, hvor hele familien kan samles om at være kreative i fællesskab.

Inspiration til juledekorationer 2021

Juletiden er blandt andet kendetegnet ved de mange smukke juledekorationer. Kalenderlys juledekorationer, hyggelige middage med julemad og vin, adventskranse og nisselandskaber er alle med til at skabe lys i den mørke tid. Juledekorationer blev først et rigtigt hit i 1970'erne i Danmark sammen med kravlenisser og andet julepynt, og siden da har vi bevaret den gode tradition med juledekorationer.

Kom i gang med hjemmelavede juledekorationer

Mulighederne for at designe den perfekte dekoration er uendelige - så vi har derfor samlet nogle ideer til, hvordan du kan komme i gang med din 2021 juledekoration.

Et godt sted at starte din kreative proces er at finde de ting, du vil bruge til din personlige dekoration. Hvilket udtryk går du efter? 

Hvis du er til det helt naturlige look, er det bedste råd at tage en tur ud i skoven og samle en masse ting ind, som du finder i skovbunden. Det kan være alt fra kastanjer, kogler, blade, grene, mos mm. Tingene skal dernæst brændes i ovnen med en bestemt teknik.

Brug for materialer til dine juledekorationer?

Har du ikke tid til en tur i skoven midt i den travle juletid, men du vil alligevel gerne have et flot “naturlook” til din juledekoration?

Heldigvis findes der en løsning på dette problem! Juledekorationer behøver nemlig ikke være et tidskrævende projekt! Du kan faktisk spare både tid og penge ved at finde de bedste materialer til dine juledekorationer online. Og det kan samtidigt være en hjælp til overblikket og planlægningen af et hyggeligt julearrangement.

Du kan finde inspiration til din juledekoration i Brøndsholms samlede sortiment af julepynt eller blive inspireret af disse forslag:

Kun fantasien sætter grænser hos Brøndsholm. Uanset hvad, er det en god ide at sig klart, hvad det er man leder efter, når man vil lave juledekorationer. Så gå på opdagelse i hvilke elementer, som du gerne vil bruge. Når du har dine elementer på plads, er det let som en leg at kreere dit mesterværk af en juledekoration. 

Vær kreativ med pynt til dine juledekorationer 

Tænk ud af boksen med dine juledekorationer! Vores udvalg af julepynt til din juledekoration indeholder alt fra farverige julekugler, grankogler, kunstige granguirlander, julestjerner til diverse julefigurer - og meget mere. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil designe din juledekoration. Du kan blandt andet finde inspiration til, hvordan du kan sammensætte dine juledekorationer på billederne i dette indlæg.

Find looket til din juledekoration hos Brøndsholm

(Køb selv stearinlys og evt. gran, hvis du vil have det friskt)

3 gode råd til kreative juledekorationer

  1. Finish er vigtigt og gør juledekorationer flotte og til noget helt specielt! Glimmer og snespray er glemte klassikere, der kan få din juledekoration til at se mere professionel ud. Så husk at have det med på listen over elementer, som du skal have med i din dekoration. 
  1. Du skal brandsikre din juledekoration. Et godt råd, når du skal i gang med en juledekoration, der indeholder et stearinlys er at forsøge at brandsikre den så meget som muligt. Det kan eksempelvis gøres ved at vælge kunstigt gran, kunstige blomster eller andre elementer i et mere brandsikkert materiale.
  1. Find et stabilt fundament. Når du skal i gang, er det vigtigt, at juledekoration er placeret på et godt og stabilt fundament. Det kunne være i form af et fad, bakke eller lignende. På den måde har du mulighed for at flytte din dekoration rundt, uden den går i stykker og samtidigt kan et smukt fad bidrage til et mere færdigt udtryk. Dette gælder selvfølgelig ikke, hvis din juledekoration er en bordopdækning eller lignende. 

Udendørs juledekorationer

Ønsker du at lave juledekorationer udendørs, har du også gode muligheder for dette hos Brøndsholm. Den eneste forskel på indendørs og udendørs julekrans er belysningen. Til indendørs juledekorationer vil du som ofte bruge et rigtigt kalenderlys, hvor du med udendørs juledekorationer vil bruge LED julebelysning som er beregnet til udendørs brug. Se vores udvalg af LED julebelysning til udendørs brug i form af lysnet og lyskæder. 

Inspiration til juledekoration i vores store vareudvalg

Vi håber, du har fundet lidt inspiration til, hvordan du vil lave din juledekoration 2023. Du kan hente mere inspiration og finde flere billeder af juledekorationer på vores side. Du kan også gå på opdagelse i alle store udbud af julepynt og andre varer og finde de helt rigtige ting til din dekoration. Hvad end du er til det klassiske julepynt eller det mere moderne udtryk, så har Brøndsholm det du leder efter.

Vi har også samlet en guide til, hvordan du kan lave dit eget hjemmelavet julepynt. Hvis først du bliver grebet af de hyggelige DIY projekter, er det måske også blevet tid til at kaste dig ud i at lave årets hjemmelavet adventskalender. Der er ingen grænser for kreativiteten. 

Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af produkter til julens højtid. Du kan med fordel gå på jagt i vores sortiment af kunstige juletræer, som findes i forskellige størrelser, farver og former. Drømmer du måske om et traditionelt grønt kunstigt juletræ eller et mere utraditionelt et af slagsen i hvid? Hos Brøndsholm er sortimentet bredt, og det er kun fantasien, som sætter sine grænser. 

Brøndsholm har lavet et kort over julemarkeder i Danmark i områderne København, Århus og Ålborg, som uden tvivl vil være et besøg værd i år. Derudover har vi samlet en oversigt over de bedste julemarkeder i Sverige, hvis du er så heldig at skulle rejse dertil i december måned.