Indretning med planter

- Kategorier: Nyheder

Få inspiration til, hvordan du indretter dit hjem med planter her.

Med vores udvalg af realistiske kunstige planter, kan du bringe naturen ind i dit hjem – uden besværet ved vedligeholdelse. Med kunstige planter eller træer får du friheden til at indrette ethvert rum – uden at skulle tænke over lysforhold og vandingsbehov. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af kunstige planter her

1. Udnyt rummet og skab dimensioner med planterne

Eksperimentér med højder og placeringer af de kunstige planter for at skabe variation i rummet. Du kan placere de større planter som figentræbregner eller monstera i hjemmets hjørner, på piedestaler eller plantestativer, som skaber en ny dynamik til rummet – og mindre planter som sukkulenter kan pryde vindueskarme, hylder og bakker for at skabe spil i rummet. 

Du kan også integrere planterne op på andre, unikke måder. Fx med hængende kurve med blomster som hængeplanter over spisebordet – eller en grøn plantevæg af sukkulenter. 

 

2. Leg med potter og krukker

Giv dine planter et kunstnerisk og personligt præg ved at lege med forskellige potter og krukker. Potter af keramik i levende farver eller mønstre kan give et ekstra strejf af elegance og personlighed. 

Du kan også vælge krukker i rå beton eller kombineret med træ. Du kan mikse og matche forskellige stilarter for at skabe en personlig og unik indretning. Det vil tage det grønne look til nye højder. 

 

3. Skab en grøn oase

Skab hyggelige indendørs-oaser med planterne. Lav et hjørne i stuen eller soveværelset fyldt med grønne planter, bløde puder og behagelige stole, så kan du skabe et perfekt sted til afslapning og ro. Hvis det er vindueskarmen du mangler inspiration til, så kan du få mere inspiration her

Du kan også gøre brug af hængende lyskæder eller lanterner, som understreger den hyggelige atmosfære. Du kan blandt andet placere små planter på bakker og fade, hvor du også kan stille en kop kaffe i din hyggestund. 

Du kan fuldende din indretning ved at kombinere vores kunstige planter med vores udvalg af andet boliginteriør