Inspiration: Dekoration til studenterfesten

- Kategorier: Nyheder

Studentertiden er en særlig begivenhed og en vigtig dag for alle unge mennesker. Derfor skal den også fejres på bedste vis - og det betyder, at der skal dækkes op til fest. Hos Brøndsholm ved vi præcis, hvad du skal bruge for at holde en vellykket studenterfest, som folk sent vil glemme. Læs videre her i blogindlægget og få al den inspiration, du har brug for til at pynte festligt op til din studenterfest. 

Inspirerende og sjove dekorationer 

Alle studenterfester finder sted om sommeren, hvilket gør det til en dejlig begivenhed at pynte op til. Flag i rødt og hvidt er en fast del af dimissionen. Pift din have op med festlige guirlander og blomster for en farverig og festlig atmosfære. Balloner skaber også en sjov atmosfære. Lav ballonbuer, ballonvægge eller ballonbuketter til at pynte i haven eller på middagsbordet. 

Lyskæder er en fantastisk hyggefaktor. Hæng dem op eller lad dem ligge spredt, og suppler gerne med levende lys. Med lidt værktøj, lim og tape kan du slippe din kreative side løs og lave personlige dekorationer. Lav søde skumfidushuer, smukke birkekranse eller personlige guirlander med navn på.

Tips til borddækning og dekoration til studenterfesten

Betydningen af et smukt dækket bord bør aldrig undervurderes. Borddækningen og dekorationerne til din studenterfest vil gøre din studenterfest eller -reception til en unik oplevelse for alle inviterede gæster. Her er nogle tips til, hvordan du kan dekorere og skabe fire forskellige borddækninger, afhængigt af den atmosfære, som du ønsker at skabe.

Klassisk borddækning
Ønsker du en traditionel studenterfest med klassiske dekorationer? Gå efter tidløst porcelæn, en hvid dug og stilfuldt sølvtøj. Pynt derefter med en fin lanterne og et grønt element som fx disse smukke hosta blade fra Brøndsholm. Du kan også lave en lille gave til dine gæster og placere den på hver tallerken.

Moderne borddækning
Hvis du er på udkig efter en mere moderne og afslappet stil, kan du bruge trendy tallerkener, voksdug og farvede hørservietter. Med denne stil kan du gå efter synlige dekorationer som store kunstige planter eller større krukker og vaser med enkelte kunstige blomster. Placer dem midt på bordet, så de er i centrum.

 

Pastel borddækning
Denne romantiske stil er perfekt til dem, der kan lide en mere enkel og hjemlig atmosfære. Her kan du bruge neutrale basisfarver med gulddetaljer. For at skabe en hyggelig atmosfære til studenterfesten kan du pynte bordene med balloner i lyse pastelfarver eller sætte dem i klynger rundt om bordet. Hæng stemningsfulde lyslanterner op hist og her sammen med en lyskæde. Tag et kig på Brøndsholms LED-lyskæde med 10 små lampetter

Stilfuld blå borddækning
Til en trendy og stilfuld borddækning kan et blåt tema aldrig gå galt. Find duge og servietter i en matchende blå farve, og sæt blåt og hvidt service til. Når det gælder glas, så vælg en lys farve, der passer godt til den blå nuance, du har valgt. Lad kreativiteten flyde, og lav dekorationer i form af bordkort og blomsterranker

Sådan laver du dine egne bordkort 

Hvad er mere personligt end unikke bordkort, som du selv har lavet? Med de rigtige redskaber og dekorationer fra Brøndsholm er det en nem opgave at lave bordkort. Der er masser af inspirerende måder at lave festlige navneskilte, bordkort og andre typer dekorationer på. Se hele vores udvalg af pynt til fester og højtider.

Champagnepropper:

1. Skær et snit på tværs af proppen
2. Klip rektangulære bordkort ud af tykkere papir
3. Placer bordkortene i åbningen af proppen

Isvaffel: 

1. Fyld en isvaffel med noget fint eller velsmagende
2. Bind et bånd om isvaflen med en seddel med navnet på

Sådan planlægger og dekorerer du en mindeværdig studenter reception

Som enhver anden begivenhed kræver en studenter reception en masse planlægning på forhånd. Det kan virke overvældende, når du tænker på alle de ting, du skal gøre - men bare rolig. Vi har sammensat en tjekliste over de vigtigste ting, du skal overveje til din kommende studenterfest. Det er selvfølgelig altid vigtigt at starte med, hvordan studenten ønsker, at receptionen skal være med hensyn til udsmykning.

  • Budget: Sæt et budget for hvor meget du vil bruge på receptionen, og prøv at holde dig inden for det, når du planlægger.
  • Sted og dato: Beslut hvor og hvornår receptionen skal finde sted. Sørg for, at der er tid nok til planlægningen.
  • Invitationer: Send invitationerne ud i god tid, så gæsterne kan planlægge deres deltagelse. Medtag vigtige oplysninger som dato, tid og sted.
  • Mad og drikke: Planlæg en menu, der passer til lejligheden. Sørg for at der er muligheder for forskellige typer af mad, hvis det er nødvendigt.
  • Dekorationer: Skab en festlig atmosfære med dekorationer. Beslut dig for, hvilken stil du vil have på borddækningen.
  • Underholdning: Planlæg hvilken underholdning der skal være til arrangementet. Det kan være musik, taler, lege eller andre sjove aktiviteter.
  • Elevbilleder: Brug gerne gamle skolebilleder, eksamensbevis eller andre personlige minder som en del af dekorationen.
  • Fotografering og minder: Giv gæsterne mulighed for at tage billeder og skabe minder fra studenter receptionen. Lav en fotoboks eller en simpel fotovæg.
    

Brøndsholm - din pålidelige leverandør af dekorationer

Brøndsholm har eksisteret siden 1924, hvor virksomheden blev etableret i Danmark. Vi tilbyder produkter af høj kvalitet, troværdighed og god kundeservice. Vores brede udvalg af dekorationsmaterialer omfatter produkter til boligindretning som vaser, kurve og dekorativ belysning, kunstige blomster og planter, festartikler og meget mere. Leder du efter inspiration til din næste studenterfest? Du finder alt, hvad du har brug for, i vores brede sortiment af produkter. Du er velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.