Vores bedste tips til at pynte det smukkeste påskeris

- Kategorier: Nyheder

Påsken er en farverig højtid, som giver dig mulighed for at fylde dit hjem med en masse forskelligt håndværk. Lav dit eget påskepynt i form af kyllinger, malede æg og forskellige dekorationer til at hænge i risene. Men hvordan pynter man et rigtig fint påskeris? Det ved vi godt.

Måske har du lyst til at prøve noget nyt og opfindsomt - i stedet for de klassiske fjer i påskeriset? I denne artikel giver vi dig nogle tips til dekorationer, du kan bruge denne påske.

Klassiske dekorationer til påskeferien

At lave sit eget påskepynt til påskekurven er en traditionel og sjov aktivitet, som man kan lave alene, med familien eller med venner. At bruge påskeæg som dekoration i påsken er en selvfølge. Mange dekorerer deres påskeæg med farverige fjer i forskellige nuancer.

Desværre er de fleste fjer, der sælges til påske, plukket fra levende fugle eller taget som et biprodukt ved slagtning. Netop derfor bør man bruge andre dekorationer i stedet for fjer.

Påskeæg er en klassisk dekoration. Hæng påskeæg i forskellige størrelser og farver op i påskekurven. Du kan enten bruge plastikæg, som du kan fylde med slik, eller pynteæg af træ eller papir. Mal dem i forskellige mønstre, farver og designs. Brug derefter æggeholdere til at hænge dem på grenene. Du kan også sætte farverige bånd og snore rundt om grenene. En anden mulighed er at tilføje små dekorative dyr som kyllinger, kaniner eller andre påskerelaterede detaljer. 

Kunstige blomstergrønne grene eller kunstige blade kan også sættes fast langs grenene for at give påskeriset en naturlig og forårsagtig følelse. For dem, der ønsker at bruge naturlig dekoration, er der materialer som mos, små kogler eller små kviste. På den måde kan du tilføje tekstur og variation til din påskekurv.

Hvad kan du bruge til at pynte dit påskeris med? 

Så hvad kan du bruge til at pynte din påskebuket med i stedet for de klassiske fjer? Der er mange kreative måder at pynte hjemmet op til påske på. Her er 7 tips til at dekorere din påskekurv. 

Pomponer

Køb små pompoms i klare farver, og træk dem direkte på risene. Du kan også bruge pomponer af uld, som du selv farver. 

Syntetiske fjer og papirfjer

Hvis du har lyst til at pynte dine påskeris med fjer, findes der også syntetiske fjer. De kan være lavet af stof eller papir. Uanset materialet er de flotte som påskepynt. 

Bånd af stof

Satinbånd og andre stofbånd kan hænges over grenene på påskerisene eller flettes sammen i forskellige kombinationer. En anden mulighed er at binde båndene i sløjfer rundt om grenene.

Origami figurer

Lav små origami figurer af papir, og hæng dem på påskekurven. Det kan være alt fra små kaniner til blomster eller andre påskerelaterede figurer.

Påskepynt, der holder længe

Hvis du vil have noget, der holder sig smukt år efter år, er porcelænsæg en god dekoration til påskerisene. Du kan også bruge decoupage teknikken til at dække æggene med farverige mønstre eller billeder fra magasiner, stof eller papir. Æg og andre dekorationer kan også fås i andre materialer som glas og rustfrit stål. Spray dem i en metalfarve for at skabe et elegant og skinnende look.

Blomster

Kunstige planter og blomster er en anden mulighed. Påsken får de fleste af os til at tænke på forår og forårsblomster. Derfor er det en god idé at inddrage farverige planter i dekorationen. Pynt påskebuketten med afskårne blomsterbuketter og blomstergrene.  

 

Kunstig dekoration, der holder sig smuk i lang tid  

Naturlig påskepynt i form af planter og blomster er selvfølgelig smukke, men de visner ret hurtigt. Et godt alternativ er at vælge kunstige dekorationer, som er mere holdbare. På den måde undgår du, at din dekoration bliver gammel og visner. Det er godt for både miljøet og din pengepung. 

Lav dine egne påskeris med kunstige grene og kviste, og pynt middagsbordet med kunstige påskeliljer eller stil små buketter af liljekonvaller. Lav små fuglereder, og fyld dem med lækkerier, som du kan bruge som bordpynt. Lad fantasien få frit løb og lad dig inspirere af os i Brøndsholm.

    

Høj kvalitet, god service og professionel rådgivning

Brønsholm er kendt for at sælge varer af høj kvalitet - og vi tilbyder altid professionel rådgivning. Hos os kan du finde et bredt udvalg af påskepynt, altid til lave priser. Hvis du er på udkig efter en særlig dekoration, som vi ikke har på lager, bestiller vi den gerne hjem til dig, hvis det er muligt. Vores leveringstid for specialfremstillede varer er normalt omkring 8 arbejdsdage. Besøg os på Brønsholm.dk for at se hele vores udvalg af påskepynt i dag. 

Hvis du skal stå for det næste påskebord og mangler inspiration eller gode ideer til bordpynten, så kan du få inspirationen her