Gør haven ekstra hyggelig i år

- Kategorier: Nyheder

Det er endelig blevet sommer og tid til lange og lyse sommeraftener. Feriedage med afslapning og leg, hvor tiden bare går, og der er intet, man skal nå. Måske der endda er ekstra god tid hvis ungerne er afsted på sommercamp med deres venner. Og så skal mange af os i år jo holde ferie hjemme i Danmark - måske endda i sommer- eller fritidshus, hvor haven ligeledes også kan trænge til en kærlig hånd. Vi har derfor samlet en række lækre fund, der giver lidt ekstra feriestemning til de hjemlige himmelstrøg.

Der skal ikke meget til for at skabe en hyggelig feriestemning i haven, på terrassen eller altanen. Pynt fx op med lanterner, lyskæder, lysestager, planterpotter – og skab din helt egen lille ferieoase.

Læs også vores guide med tips og idéer til, hvordan du skaber et hyggeligt og stilfuldt udtryk på din terrasse eller altan.

    

Pynt op til udendørshygge med fx flamingoer, sommerfugle eller en flot maritim guirlande.

    

Blomster og planter er ensbetydende med sommer. Skal det være nemt, kan du kigge forbi vores store udvalg af kunstige blomster og planter

    

En dug gør lige dét ekstra. Er du til smæk på farverne eller en klassisk hvid? Kan man få for mange puder? Tag et par puder med over i parken, så du ligger ekstra godt, når du skal nyde det gode vejr på et tæppe. Eller hvad med på stranden? Et par puder til havemøblerne er også altid en god idé.

Kig forbi vores showroom for ekstra inspiration

Vi står klar til at hjælpe, hvis du har brug for inspiration eller ikke kan finde det, du har brug for. Vi kan altid kontaktes på 70203635 eller på mail@brondsholm.dk