Flotte mossede overflader til dekorationer i hjemmet og butikken

- Kategorier: Nyheder

Brug mos til at pynte et anderledes bord

Hvis du vil dække et anderledes og spændende middagsbord, kan du bruge vores tørrede ægte mos. Du kan bruge mosset sammen med fx kunstige blomster, og i stedet for vand, kan du bruge mossen i en klar glasvase, for en sjov og anderledes effekt. Det kan også bruges som bund i udstillinger.

Find det farvede mos her

    

Plantevægge med mosplader

Med mosplader og -måtter kan du med fordel lave en flot plantevæg til din butik eller hjemme i stuen. Mos måtterne er også gode til at dække gulve eller lofter i butiksudstillinger. De er også gode til messer som f.eks. bund på podier. Det er en nem måde at dække et mindre pænt gulv, eller plade med et smukt grønt overlag af kunstige mosmåtter – måtterne er lavet af filt/plast og kan genbruges år efter år.

Find mosplader og måtter i forskellige størrelser her

    

Til jule – eller efterårsdekorationen

Du kan også anvende mos som fundamentet i dine dekorationer året rundt. Fx kan du bruge vores mossten i bunden af glasvase sammen med eksempelvis grankogler, påskeæg eller julekugler og tilføje kunstige blomster, som passer til årstiden og vupti, du har en fin dekoration, som er utrolig nem at lave. Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvad du kan bruge de forskellige former for mos til, men her er lidt inspiration.

Find mos her