Imperial grantræ, 240cm m LED lys, kunstigt juletræ
  • Imperial grantræ, 240cm m LED lys, kunstigt juletræ
  • Imperial grantræ, 240cm m LED lys, kunstigt juletræ

Imperial grantræ, 240cm m LED lys, kunstigt juletræ

2.999,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Fri fragt på denne vare

(18)

Levering: 1-3 hverdage

14 dages returret


Specifikationer

311-678253
H240cm x Ø147cm
Grøn
Plast
1 Stk

Produktbeskrivelse

Vores flotte kunstige Imperial grantræer med lys kommer i størrelser fra 1,2m til 3m. de har alle varmt hvid LED lys, bløde nåle og kvistene har afrundede ender, som får træerne til, at se meget...

Vores flotte kunstige Imperial grantræer med lys kommer i størrelser fra 1,2m til 3m. de har alle varmt hvid LED lys, bløde nåle og kvistene har afrundede ender, som får træerne til, at se meget naturtro ud!

Den påmonterede lyskæden har 8 forskellige lys-indstillinger, som nemt kan skiftes med et enkelt tryk på en fodknap, og dertil har den er 5 meter grøn forsyningsledning og en IP20 transformer, der er certificeret: Kema Keur.

Lyskæde består af, ikke udskiftelige dioder, i 5mm. som er fastgjort på træet, og er ikke beregnet til, at tage af.

Alle grantræerne er med metalfod og brandhæmmende til EN71 & NF (Norme francaise) og kun til indendørsbrug!

Alle grantræerne samles ved, at midterstykket sættes i metalfoden og til sidst påsættes toppen. Grantræerne har hængslede grene, det vil sige, at grenene sider fast på stammen og ”falder” ud ved samling sådan, at grenene kun skal rettes til og lyskæden forbindes.

Valget af kunstige juletræer med lys, er for dig der ikke selv gider, at stå og nørkle med, at få en lyskæde til at sidde helt perfekt på træet, her er det gjort for dig!

Vores kunstige juletræer bliver brugt af butikker og storcentre, men flere og flere private er også begyndt at købe dem, da man for virkelig meget kvalitet for pengene.

Du kan pynte juletræet eller bruge det som det er, det er op til dig!

Fordelen ved kunstige grantræer eller juletræer om man vil er, at de kan holde til flere sæsoner og at de ikke kommer til, at drysse.

Kassen træet kommer i måler: 120x33x33cm.

Læs mere