Udendørs julepynt - skab julestemning udenfor

- Kategorier: Nyheder

Når det første snefnug falder, er det svært ikke at tænke på, at julen er nær. Måske er du begyndt at tænke på, hvordan du får udendørs julepynt? Selvom vi ofte siger, at det er det indre, der tæller, kan udendørs julepynt være lige så vigtigt for at skabe julestemning. Uanset om du har terrasse, have eller altan, er der mange måder at gøre dit hjem indbydende og stemningsfuldt til vinteren. Herunder finder du tips til, hvordan du kan bruge dit julepynt udendørs og gøre det til en rigtig juledrøm.

En lantlig ingång med en traditionell stuga med halmtak dekorerad med festliga julsmyckningar. De svarta grindarna är utsmyckade med röda kulor och gröna girlanger.

Pynt op med gran udenfor

Gran er en smuk og klassisk dekoration, der er perfekt som juledekoration til din altan eller entré. Kunstige granranker er en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning til, at skabe en smuk og sikker udendørsdekoration til juletiden. Nedenfor fortæller vi om fordelene ved vores kunstige granranker: 

Holdbarhed: Sløjfer af kunstgran er meget holdbare og modstår vinterklimaet væsentligt bedre end naturgran. De bevarer deres farve og form uanset regn, sne eller skarpt sollys. Dette gør, at de kan bruges år efter år. Hvilket igen sparer dig tid og penge.

Nem vedligeholdelse: I modsætning til ægte gran kræver kunstgran ikke vedligeholdelse. De fælder ikke og kræver ikke at blive vandet for at se pæne ud. Du behøver ikke rydde op i nedfaldne nåle og kan nyde en flot dekoration hele sæsonen.

Fleksibilitet og tilpasning: Vores kunstige granranker kommer i flere forskellige varianter, farver og størrelser, hvilket giver dig stor fleksibilitet i din dekoration. Pift det op med sløjfer og bånd eller måske en lyskæde

Sikkerhed: Flere af vores kunstige grananker er brandhæmmende. Det betyder, at plastikken smelter, når varmen bliver for høj. 

Julepynt med belysning udenfor

Lys den mørke december måned op med lyskæder. Skab julestemning i gader og hjem med belysning. Noget af de mest almindelige julepynt til altaner og haver er lyskæder. Måske er det ikke så mærkeligt, når en smule lys har så stor effekt i den mærke tid. Sno dem om træerne i haven og på altanen eller indram entréen i lyskæder. På den måde skaber du et imødekommende indtryk. Pak vores kunstige grønne juletræer ind i en perlerække af lys, og du vil med garanti komme i julestemning. Uanset om det handler om at give liv til dine butikslokaler eller dit private hjem, kan vi love, at lyskæder i juletiden er en garanteret hyggefaktor.

Lanterner og lysestager er nemme måder at skabe et varmt og hyggeligt udendørsmiljø. Stearinlys skaber blød belysning, der for mange er forbundet med juletiden. Lad det levende lys bevæge sig udenfor i vintermånederne og skab en naturlig kontrast til mørket. Hæng dem i haven, stil dem på verandaen eller hvorfor ikke skabe en smukt glødende gangbro, der fører gæsterne ind i entréen. Man kan ikke bede om en bedre velkomst!

   

Vores bedste tips til gør-det-selv udendørs julepynt 

Nu har du allerede forstået, at udendørs julepynt er en fantastisk måde at byde gæster på. Til de kreative, kan hjemmelavet julepynt være fristende. Det giver dig mulighed for at personliggøre dit julepynt og samtidig spare penge. Udgifterne i december kan hurtigt stige, så vi lister nedenfor vores bedste tips til at lave din egen udendørs julepynt:

Pyntede krukker: Ved hjælp af sløjfer og bånd og mos kan du nemt forvandle almindelige krukker til festlig julepynt. Start med at dække indersiden af ​​potterne med mos. Fyld dem derefter med gran, kviste eller juleblomster. Bind derefter et, gerne knaldrødt, bånd rundt om krukkens kant. Pludselig har du skabt en gavelignende juledekoration helt selv. 

Unikke julekranse: Pynt julekransen ved hjælp af koglerkanelstænger samt sløjfer og bånd. Sæt koglerne fast på kransen og bind et par kanelstænger sammen med et rødt bånd. Til de ekstra-kreative, kan glitter eller kunstig sne og snefnug drysses over. 

Pynt rækværk og hegn til jul: Pynt hegn og rækværk op ved at fastgøre mos langs dem. Tilføj gerne kunstig sne og snefnug til mosset for at skabe en illusion af sne og frost. Det gør din hjemmelavede udendørs julepynt ekstra festlig. 

Vinduesmotiver: Brug en skabelon til at lave vinduesmotiver på dine vinduer. Fastgør skabelonen til vinduet med tape og spray med snespray. Resultatet vil med garanti blive bemærket af naboer og forbipasserende.

Hvornår må man pynte op til jul?

Spørgsmålet alle stiller sig selv ved juletiden er, hvornår er det okay at begynde at pynte op til jul? Der er virkelig intet rigtigt svar her. Det er et spørgsmål om personlig smag og tradition. Nogle begynder at pynte op omkring 1. advent, mens andre venter til den første sne er faldet. Nogle tager også deres julepynt frem den 1. december. Uanset hvornår du vælger at begynde at pynte op til jul, er det vigtigste, at du gør det med glæde. Julen er en tid for glæde og fællesskab, og det er helt fint at starte så tidligt, som du har lyst. Ved at skabe et smukt og indbydende miljø, kan du dele julens magi med gæster og forbipasserende. 

Vi hos Brøndsholm har alt det, du skal bruge for at få succes med din indendørs og udendørs julepynt. For yderligere spørgsmål om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på +45 7020 3635.