Brug garagen til fester

- Kategorier: Nyheder

Skal du holde årets fest, men mangler et sted at være, er garagen det helt ideelle sted at være, når du skal have besøg af mange mennesker til den helt store fest på året. Måske er din garage beskidt og fyldt til randen med opbevaring, værktøj, haveredskaber og alt muligt andet, som kan stables op i en garage. Måske er du faktisk en af dem, som bruger din garage til at parkere din bil fra bilhandel i. Hvis du er det, er din garage måske også rimelig ryddet, og du skal ikke gøre så meget andet end at køre din bil ud af garagen og pynte op til fest. En garage er typisk lidt kold og kedelig, men med en masse pynt og lidt kreativitet kan den nemt pyntes op til f.eks. Mexico tema.

    

Skaf bilen af vejen inden festen

Hvis du skal holde diskofest i din garage, skal du sørge for at skille dig af med din bil inden festen. Den fylder måske endda også hele din garage, og der er naturligt slet ikke plads til den, hvis der også skal være plads til en hel masse festglade mennesker. Hvis du har en stor garage, hvor der er plads til både bilen og festen på en og samme gang, bør du alligevel fjerne den, når du holder fest i garagen. Fester er ofte forbundet med alkohol og glade dage, og der skulle jo nødig ske noget med din bil ud på de sene aftentimer. Du behøver dog ikke skille dig helt af med din bil f.eks. gennem NEMbilhandel, som benytter oplysninger fra Tjekbil. Du kan sagtens nøje med blot at parkere den udenfor din garage, hvor alle festlighederne skal finde sted. Når du sørger for at fjerne din bil fra garagen, kan du gøre dit for at undgå, at den kommer til skade under den sjove fest med alle dem, du holder af.

    

Pynt op til fest og gør din garage hyggelig

Når nu du har besluttet dig for, at der skal være hawaii fest i din garage, er der behov for, at du får den pyntet op og gjort hyggelig til lejligheden. En garage er typisk ikke det mest hyggelige og fine rum, men det er til gengæld et rum, der er oplagt til fester, hvor der gerne må svines og spildes. For at gøre din garage mere indbydende og mindre garageagtig kan du købe en masse pynt, som passer til dit hawaii tema. Hvis du for eksempel skal holde en stor fødselsdag, kan du pynte din garage med flag og røde og hvide farver. Du kan gøre lige præcis det, du ønsker, når du skal pynte din garage op. Hvis der er steder i din garage, du ikke synes er pæne eller hyggelige, kan du nemt dække disse områder af med for eksempel et trådgardin eller et lagen, som du hænger op. Garagen er dog også helt oplagt til en god fest, hvis du skal holde fest med biler som tema. Du kan skabe lige præcis den stemning, tema og atmosfære, du ønsker.

    

En uformel fest

Når du holder fest i din garage, er det svært at undgå, at det kan ses, at det er en garage, som festen afholdes i. Det gør som regel heller ikke noget, da det blot skaber en meget rolig, hyggelig og ikke mindst ganske uformel fest, når den holdes i en garage. Du kan ikke helt skjule, at det er en garage, du holder fest i men du kan pynte fint op til f.eks. barnedåb eller fødselsdag. Hvis det er en fest, hvor du ved, der vil blive gang i den, er det som regel rigtig rart, at det foregår i en garage, hvor hverken du eller dine gæster skal bekymre sig om, hvis der bliver spildt og gået lidt vildt til den.

    

Informer om garagefesten

Til en fest skal der gæster til. Hvis du holder en fest i en garage, kan det være en god ide, at du informerer dine gæster om, at festen bliver afholdt i en garage, når du inviterer dem. Det er særligt vigtigt, hvis du har en garage, som ikke kan varmes op, og derfor vil være mere kold end hvis du holdt festen indenfor i dit hus eller i et forsamlingshus. Ved at informere dine gæster om, at din fest foregår i din garage, har de mulighed for at klæde sig på efter, at det måske kan være en smule koldt til sådan en fest.