Påske.

STORT SORTIMENT AF PÅSKEPYNT TIL BUTIKKER OG PRIVATE

Vil du gerne pynte op til påske i din butik, virksomhed, eller hjemme i privaten, så finder du et stort udvalg af sødt og flot påskepynt hos Brøndsholm. Alt fra kunstige påskeliljer, påskekyllinger og påskeæg fås i forskellige størrelser og varianter, som passer til butikker og private hjem.

I butikker og varehuse kan du pynte op med en masse forskellige påskepynt. Eksempelvis kan du pynte udstillingsvinduer, og dække et flot bord med små påskekyllinger, hvide påskelam eller påskeharer i flotte farver. Ellers kan du bygge din egen påskerede med påskeæg, hønseæg og vagtelæg.

Du finder påskepynt i mange forskellige størrelser og varianter. Derfor skulle der gerne være noget, som passer til præcis det sted, hvor du ønsker at have det stående.

 

PÅSKEPYNT DER HOLDER LÆNGE

Fordelen ved at anvende kunstig påskepynt er, at der ikke er noget, der bliver for gammelt eller visner. I kan lade den flotte påskedekorationen stå fremme henover helligdagene, hvor der er lukket. Så kan de forbipasserende nyde den flotte pynt i udstillingsvinduerne, når de er ude og strække benene, efter at have spist en god påskefrokost.

 

Skal du dække et påskebord og have familien til påskefrokost, så kan du vælge mellem meget flot påskepynt hos os. Du kan sammensætte det på jeres helt egen unikke måde, og hos Brøndsholm finder du inspiration til, hvordan I kan skabe den helt rigtige påskestemning.

 

PÅSKEJAGT MED PÅSKEÆG OG PÅSKEKYLLINGER

Påskejagten er en enormt hyggelig del af påskedagene, hvor specielt de yngre medlemmer af familien har et højt entusiasme-niveau. Vil du lave en hyggelig påskejagt for børnene, eller andre barnlige sjæle, har vi alle komponenterne til at skabe en god og hyggelig påskejagt. 

Vi har både påskeæg, påskekyllinger, påskeblomster og meget andet, som du kan bruge for at skabe den helt rigtige påskestemning.

 

GOD KVALITET, SERVICE OG DEKORATØR-HJÆLP

Du kan bestille større eller mindre partier af påskepynt til rigtig gode priser i webshoppen. Vi er kendt for at forhandle gode varer af høj kvalitet, og her får du en imødekommende og god kundeservice. Vi går meget op i at levere en god service, og er meget stolte af vores gode rating på Trustpilot.

 

Hvis du skal bruge inspiration til din påskedekoration, har vi lavet et påske-blogindlæg med eksempler på stemningsfyldte dekorationer, som du forhåbentlig kan finde inspiration i.

 

Leder du efter en bestemt slags påskepynt, som Brøndsholm ikke har på lager, så bestiller vi det gerne hjem i det omfang det kan lade sig gøre. Leveringstid for bestillingsvarer er normalt ca. 8 arbejdsdage.

Påskepynt | Påskekyllinger, påskeæg og meget mere | Brøndsholm A/S

67 produkter

Aktive filtre