Kunstige blomster på stilk

Smukke, farverige kunstige blomster til udstillinger og livets fester

Butikker, varehuse og virksomheder kan finde mange anledninger til at pynte op med kunstige blomster. Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af smukke blomster på stilk og i potter, som du kan anvende enkeltvis eller sammensætte i mange forskellige slags buketter. Fordelen ved kunstige blomster er, at de hverken skal vandes eller plejes, og de holder sig altid friske og flotte. Skal du i gang med at lave en ny vinduesudstilling, så kan du lade kunstige blomster indgå som en del af udstillingen. Her kan de stå smukt, som en del af et stilleben i 

Smukke, farverige kunstige blomster til udstillinger og livets fester

Butikker, varehuse og virksomheder kan finde mange anledninger til at pynte op med kunstige blomster. Hos Brøndsholm finder du et stort udvalg af smukke blomster på stilk og i potter, som du kan anvende enkeltvis eller sammensætte i mange forskellige slags buketter. Fordelen ved kunstige blomster er, at de hverken skal vandes eller plejes, og de holder sig altid friske og flotte. Skal du i gang med at lave en ny vinduesudstilling, så kan du lade kunstige blomster indgå som en del af udstillingen. Her kan de stå smukt, som en del af et stilleben i dekorations glas og vaser, sammen med lysestager, fyrfadslys på fade eller bakkersand og stenmos eller dekorations- kogler, svampe og nødder. På denne måde kan der skabes smukke zoner, der holder længe. 

 

Du kan sammensætte skønne blomsterbuketter med roser, solsikke, iris, valmue, gerbera, lavendel, hibiscus eller æbleblomstergren, og du kan altid finde kunstige blomster, som passer til årstiden. Vil du gerne lave en romantisk vinduesudstilling til Valentinsdag, kan du dekorere med rosenbuketter eller en gigant rose i vinduet. Til jul kan du sætte julestjerner frem i potter og pynte med vintergrene og mistelten, som sammen med kunstig sne og nisselandskaber helt sikkert vil skabe en hyggelig julestemning, der lokker kunderne ind i din butik. Hvis du som privatperson skal holde en fest, så kan du også blive inspireret af det store udvalg hos Brøndsholm. Det er nemlig smukt at pynte op med kunstige blomster til brylluppetbarnedåben eller studentergildet. Du kan sætte blomsterne i vaser på borde, vindueskarme eller på gulve, og de holder sig for evigt friske og kan gemmes og bruges igen til andre festlige anledninger.

 

Kunstige blomster og planter har haft et lidt blakket ry, men de seneste par år er kvaliteten af kunstige blomster blevet rigtig god og ligheden til de ægte er slående. Du kan anvende kunstige blomster når ægte blomster ikke er en mulighed pga. lysmængde, pasningstid eller økonomi (de skal kun købes én gang).

 

Vores sortiment af kunstige blomster er stort. Du kan vælge bland mange roser, tulipaner, påskeliljer, chrysanthemum, ibiscus, gerbera, liljer……Alle vores kunstige blomster er utrolig naturtro.

 

Nem bestilling hos Brøndsholm

Uanset om det er til erhverv eller privat, så er det nemt at bestille kunstige blomster i det antal, du har brug for hos Brøndsholm. Brøndsholm har i mange år solgt salgsfremmere og dekorationsartikler til detailhandlen, virksomheder, institutioner og private, og du kan forvente en høj service og troværdighed, når du handler hos os. Brøndsholm har desuden et team af dygtige freelance dekoratører, som tilbyder dekoratørhjælp til dig, som har brug for inspiration og praktisk hjælp til f.eks. en butiksudstilling. Du kan nemt kontakte os for mere information.

Læs mere
Kunstige blomster i plast og kunstsilke

186 produkter

Aktive filtre