Tekstiler og Folie

Hos Brøndsholm A/S har vi et stort udvalg i tekstiler og folie!I vores brede sortiment finder du blandt andet skønne tekstiler og dekorationsgardiner med flotte tryk samt et væld af folier til udsmykning både inde og ude i alle regnbuens farver.

Trænger du til at give stuen eller butikken et ekstra pift, så tilbyder vi lækre puder,

Hos Brøndsholm A/S har vi et stort udvalg i tekstiler og folie!I vores brede sortiment finder du blandt andet skønne tekstiler og dekorationsgardiner med flotte tryk samt et væld af folier til udsmykning både inde og ude i alle regnbuens farver.

Trænger du til at give stuen eller butikken et ekstra pift, så tilbyder vi lækre puder, bløde hynder og flotte plaider, som kan anvendes både i hjemmet eller dekorativt i butikken for at skabe en hyggelig stemning og indbydende atmosfære. Bannere, billeder og dekorationsophæng er perfekte til at fuldende din messestand, udstillingen i butikken eller udsmykning hjemme. Derfor finder du masser af forskellige temaer til enhver begivenhed eller højtid. Uanset om du er på udkig efter bannere og billeder til Halloween, påske, jul eller med årstidsdekorationer kan du finde dem her.

 

Kvalitetstekstiler til butikken eller hjemmet

Hos Brøndsholm A/S har vi tekstiler i mange lækre kvaliteter. Vores udvalg dækker over alt lige fra yndigt tyl, kunstsilke med print og fløjlsblødt flonel til let chiffon og groftvævet hessian. Du kan således finde tekstiler til ethvert behov, om det er til dekoration i butikken eller udsmykning i hjemmet, så er tekstiler perfekt til at puste nyt og farverigt liv i alle typer af rum.

 

Skab din egen stil med raffineret møbeltilbehør

Foruden et bredt udvalg af komfortable sofapuder og hynder i flotte mønstre, har vi også et væld af duge, bordløbere og servietter til dekoration af det helt store festbord, som med garanti vil imponere dine gæster. Om du skal dække bordet til en julefrokost, en rund fødselsdag eller påskefrokost, kan du med vores raffinerede møbeltilbehør skabe et gennemført og stilfuldt udtryk.

 

Mangler du inspiration?

På vores blog har vi samlet inspiration til alle boligens rum, de nyeste trends inden for butiksudstillinger og tips og tricks til indretning og udsmykning. Se f.eks. vores blogindlæg med tre tips til anvendelse af bannere, eller lær hvordan du folder servietter til et festligt middagsbord.

Hos Brøndsholm A/S har vi mange års erfaring med dekorationshjælp, så har du brug for en hjælpende hånd med din næste butiksudstilling, temafest eller salgsevent, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 20 36 35 eller pr. mail på mail@brøndsholm.dk.

Læs mere

Underkategorier

Banner og Billeder
Brøndsholm har et stort sortiment i bannere og billeder, som dagen er lang!...
Gå til kategori
Folie
Hos Brøndsholm A/S finder du et stort udvalg af folier i forskellige...
Gå til kategori

96 produkter

Aktive filtre