Dekorations glas.

Dekorationsglas til udstillinger og til privatbrug er et rigtig godt alternativ til et almindeligt glas, der nemt kan vælte og gå i stykker, så rød -eller hvidvinen flyder ud på dugen eller andet underlag i udstillingen eller bordopdækningen.

Dekorationsglas, fremstillet i akryl, findes i alle de almindelige størrelser og i flere forskellige former og faconer, så de lige netop kan passe til dit behov og formål. Glassene har et utal af anvendelsesmuligheder, og det meget store udvalg i former og faconer giver dig mulighed for at bruge alle dine kreative evner indenfor dekorationskunst eller borddækning, hvadenten det gælder den helt store fest i...

Dekorationsglas til udstillinger og til privatbrug er et rigtig godt alternativ til et almindeligt glas, der nemt kan vælte og gå i stykker, så rød -eller hvidvinen flyder ud på dugen eller andet underlag i udstillingen eller bordopdækningen.

Dekorationsglas, fremstillet i akryl, findes i alle de almindelige størrelser og i flere forskellige former og faconer, så de lige netop kan passe til dit behov og formål. Glassene har et utal af anvendelsesmuligheder, og det meget store udvalg i former og faconer giver dig mulighed for at bruge alle dine kreative evner indenfor dekorationskunst eller borddækning, hvadenten det gælder den helt store fest i herskabelige lokaler eller en mindre festlighed i det private hjem.

 

Akrylglassene kan bruges i større eller mindre udstillinger alt efter behov, og man kan med stor fordel blande størrelser og faconer for at skabe en varieret og spændende udstilling, der viser netop det, du gerne ville fremhæve i din udstilling. Glassene i udstillingen kan fylde med væske, og akrylglassene sikrer, at væsken i glassene ikke står og bliver dårlig og ildelugtende. Man kan også lave en smuk og enkel udstilling ved at bruge glas i samme facon men i forskellige størrelser med eller uden væske. Som privatperson kan man også med stor fordel bruge akrylglas til de store fester og sammenkomster. Glassene er smukke på bordet, og man undgår knuste glas og rødvinsplettede duge, hvis uheldet skulle være ude.

 

Har du brug for noget helt ekstraordinært findes det også i vores sortiment af dekorationsglas. Akrylglas fås i overnaturligt, store dimensioner, der kan være meget anvendelige, spændende og sjove i specielle udstillinger eller ved ganske særlige lejligheder, hvor der er behov for et element eller flere, der i den grad fanger øjet.

 

Endnu en fordel ved dekorationsglassene er, at de kan genbruges, er langtidsholdbare og meget nemme at opbevare.

Læs mere
Dekorationsglas - som ser ægte ud | Køb online

1 produkt

Aktive filtre