Puder

Puder har de unikke fordele at gøre sofa, stol eller seng mere komfortabel at slænge sig i og samtidig bidrage til at give stuen en mere hyggelig stemning. Hos Brøndsholm har vi flere forskellige puder med forskellige designs, størrelser, materialer, farver, mønstre og prisklasser at vælge imellem. Her kan du med garanti finde puder, der matcher dit sofamiljø, og som passer ind i din unikke boligindretning. Vi har puder til dig, hvad end du er forretning, virksomhed eller privatperson og uanset, hvad dine behov for puder er. Er du på udkig efter puder til...

Puder har de unikke fordele at gøre sofa, stol eller seng mere komfortabel at slænge sig i og samtidig bidrage til at give stuen en mere hyggelig stemning. Hos Brøndsholm har vi flere forskellige puder med forskellige designs, størrelser, materialer, farver, mønstre og prisklasser at vælge imellem. Her kan du med garanti finde puder, der matcher dit sofamiljø, og som passer ind i din unikke boligindretning. Vi har puder til dig, hvad end du er forretning, virksomhed eller privatperson og uanset, hvad dine behov for puder er. Er du på udkig efter puder til udendørsbrug, har vi en helt særlig kategori kun med dette. Vores puder kan med fordel endvidere kombineres med plaider eller puffer for at skabe den komplette, hyggelige stueatmosfære.

Puder i alle afskygninger

Vores puder er hovedsageligt fremstillet i bomuld, polyester eller en kombination af disse. Puderne fås i et væld af attraktive prints, hvor du finder alt lige fra søde dyr og charmerende natur, til byer og mere rå industrielle designs, til mennesker, figurer og citater. Vi har selvfølgelig også et særdeles velassorteret udvalg af puder i mere simple ensfarvede eller mønstrede designs, som fås i alle regnbuens farver og med lækre detaljer som frynser, hessian, plys og læderhåndtag.

Når du engang er færdig med at kigge på puder, kan du passende dreje din opmærksomhed over på en af vores mange andre kategorier som fx tekstiler og dekorationsgardinerudendørs dekoration eller pynt til jul og højtider. Brøndsholm er nemlig en af Danmarks største og ældste leverandører af pynt og dekoration til både erhverv og private og har stor ekspertise i dekoration til butikker, virksomheder og hjem.

Hos os kan du købe alt dekoration samlet ét sted, online og til favorable priser!

Læs mere
Find pyntepuder i utallige designs og farver online ⇒ Brondsholm.dk

2 produkter

Aktive filtre