Stof Hessian

Vores hessian fås både i naturfarve og bl.a. i farverne grøn, rød, blå, hvid og gul. Hessian er et rustikt og groft lærred, som oprindeligt blev brugt til sække. Vi forhandler hessian i en ”hullet” model, som er groft vævet, og i en model, som er tætvævet og mindre gennemsigtig. Ud over den klassiske naturfarvede hessian, har vi udvalgt farverne i forskellige grupper, som fungerer godt sammen, og som kan bruges i den samme udstilling. Du kan vælge et bestemt sæt af farver, alt efter, hvad stoffet skal bruges til. Farvesammensætningerne skulle gerne inspirere til nye dekorationer og ideer til din udstilling. De kan bruges til udsmykning af butiksvinduer, til syning,...

Vores hessian fås både i naturfarve og bl.a. i farverne grøn, rød, blå, hvid og gul. Hessian er et rustikt og groft lærred, som oprindeligt blev brugt til sække. Vi forhandler hessian i en ”hullet” model, som er groft vævet, og i en model, som er tætvævet og mindre gennemsigtig. Ud over den klassiske naturfarvede hessian, har vi udvalgt farverne i forskellige grupper, som fungerer godt sammen, og som kan bruges i den samme udstilling. Du kan vælge et bestemt sæt af farver, alt efter, hvad stoffet skal bruges til. Farvesammensætningerne skulle gerne inspirere til nye dekorationer og ideer til din udstilling. De kan bruges til udsmykning af butiksvinduer, til syning, forhæng m.m.

Hessian er et yderst holdbart stof, som kan klare at blive håndteret. Det er oplagt til brug i juleudstillinger, til juletræstæpper, sække og lignende. Hessian er med til at skabe et naturligt og rustikt udtryk, som f.eks. vil gå godt i et efterårstema, hvor jordfarverne også dominerer.

Der er mange muligheder, når man arbejder med hessian, og det er kun fantasien der sætter grænser. Brug f.eks. vores røde hessian i en juleudstilling og sy forskelligt julepynt. Det rustikke udseende kan inddrages i en hvilken som helst udstilling og kan samtidig inspirere til forskellige temaer. Hessian vil f.eks. også være godt at bruge i udstillingsvinduet til en madbutik. Det har et naturligt udtryk, som skaber associationer til landbrug, økologi og naturlige råvarer. Hessian kan være med til at skabe en hyggelig stemning i butiksvinduet.

Vores hessian forhandles i metermål, og det er derfor op til dig, hvor meget stof, du vil bruge. Det er en oplagt mulighed for at inddrage stof i udstillingen og bruge det som dekoration.

Læs mere
Få hessian stof i naturfarve eller andre fine farver ⇒ Brondsholm.dk

1 produkt

Aktive filtre